10 Ιουν 2012

Επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του ΣΥΡΙΖΑ.


Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΤΗΣ VODAFONE,ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΥ 2007 ΟΠΟΥ ΚΑΗΚΕ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΝΕΚΡΟΥΣ,ΞΕΧΝΑΕΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ... Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ...ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΚΕΨΗ...                                                                                                                   Με μια επιστολή προς τις φίλες και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας, ο Βύρων Πολύδωρας καλεί τους ψηφοφόρους να συμμετάσχουν στην μεγάλη, όπως λέει, πανστρατιά του κόμματος για να σωθεί η πατρίδα, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας στην επιστολή του κάνει λόγο για «ποικιλόχρωμους κουλτουρομαρξιστές που μάς απαγορεύουν να λέμε την ταυτότητά μας με το όνομά της. Γιατί είναι μαθημένοι να κυκλοφορούν με ψευδώνυμα και με «κουκούλες».
Σερφάρουν σκαρφαλωμένοι, ένα ολόκληρο τσούρμο συνιστωσών, μυστήριων γκρουπούσκουλων και παλαιοπασόκων, πάνω στη σάπια σανίδα της ψευδοεπανάστασης και του ψευδοριζοσπαστισμού τους, αφιονισμένοι και άπληστοι για εξουσία, στα θολά κύματα του λαϊκισμού, αδιαφορώντας για τις συνέπειες του τραγικού πειράματός τους για τον τόπο.»





prezatv