8 Ιουν 2012

Καλές οι δηλώσεις σου Παπαδάκη, αλλά η πολιτική διαφήμιση της χρυσής αυγής έπαιξε το βράδυ του συμβάντος στον ΑΝΤ1!!!!!!





Ξαφνιασμένος από την τροπή που πήρε η αντιπαράθεση μεταξύ του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, με την Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου, δήλωσε ο Γιώργος Παπαδάκης, μετά την πρωτοφανή επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής του ΚΚΕ στο πλατό της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος. Μάλιστα είπε ότι στις

διαφημίσεις το κλίμα ήταν φιλικό. «Δεν περίμενα με τίποτα να εξελιχθεί σε τόσο άγρια επίθεση η αντιπαράθεση γιατί στα διαλείμματα το κλίμα ήταν καλό, δεν υπήρχε ένταση», ανέφερε ο δημοσιογράφος .Σε δηλώσεις του μετά το συμβάν ο κ. Παπαδάκης είπε «καταδικάζω τον αντιδημοκρατικό τρόπο αντιπαράθεσης του κ. Κασιδιάρη. Ό,τι και να του είπε η Λιάνα ο τρόπος του ήταν απαράδεκτος. Ο δημοσιογράφος είπε πως μετά την επίθεση στη Λιάνα Κανέλλη και την ώρα που έπεσαν διαφημίσεις, ο ίδιος αλλά και συνεργάτες του προσπάθησαν να τον απομονώσουν σε ένα χώρο και κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.









24H.gr