9 Απρ 2012

Ο κόσμος ξύπνησε > δεν τσιμπάει με φούμαρα προεκλογικής σκοπιμότητας κ.Αντιδήμαρχε Παλλήνης


Είναι άσχετος ή μας δουλεύει ;
   Σε ανακοίνωσή του ο Αντιδήμαρχος Γρ.Καραγιάννης καλεί τους κατοίκους της Ανθούσας να πανηγυρίσουν για το σχέδιο της πόλης τους που πάει στο «άγνωστο με βάρκα την ελπίδα» !!!
 Απ’ ότι μας είπαν γνώστες των πολεοδομικών, γιατί εμάς τους ιθαγενείς κανείς δεν μας ενημερώνει υπεύθυνα παίζοντας με την άγνοιά μας, το σχέδιο εγκρίθηκε από το ΣΧΟΠ παρόλα αυτά ξαναέρχεται για ανάρτηση στο Δήμο (προφανώς έγιναν σοβαρές παρατηρήσεις άρα δεν εγκρίθηκε οριστικά), θα υποβληθούν ενστάσεις, θα εκδικαστούν, θα ξαναπάει στο υπουργείο, θα ξαναπεράσει από ΣΧΟΠ, θα ελεγχθεί από το νομοθετικό του ΥΠΕΚΑ, θα σταλεί στο συμβούλιο Επικρατείας και μετά θα γίνει προεδρικό Διάταγμα αν βέβαια όλα πάνε καλά πράγμα αμφίβολο. Δηλαδή δύο χρόνια αν τρέξουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα (ποιος το πιστεύει αυτό;).
Και για όλα αυτά πρέπει να πανηγυρίσουμε!!! 

Και για να μην μας πείτε κακόπιστους να σας διηγηθούμε το ανάλογο φιάσκο του σχεδίου της Παλλήνης. 

Τον Απρίλη του 2011 εγκρίθηκαν από το ΣΧΟΠ τέσσερις γειτονιές της Παλλήνης (που είχαν κατατεθεί το 2009) και όλοι τότε πανηγύρισαν στο Δημοτικό συμβούλιο άλλοι περισσότερο, άλλοι με επιφυλάξεις. 

Ένα χρόνο αργότερα τον Απρίλη του 2012 ήρθε στο Δ.Σ. νέα μελέτη ενός ρέματος που είχε ήδη εγκριθεί υποτίθεται!!! 

Άρα νέα καθυστέρηση και έχει… ο θεός, δηλαδή η γραφειοκρατία. 

          Αντί λοιπόν μετά από 15 μήνες ουσιαστικής απραξίας στα πολεοδομικά (που δεν απαιτούν χρήματα) να στρωθεί όλη η Δημοτική αρχή στη δουλειά μήπως και γίνει τίποτα έχουμε πανηγυριώτικες ανακοινώσεις
που μας δουλεύουν και από πάνω!

          Ρε σεις έχουν αλλάξει τα πράγματα, ο κόσμος ξύπνησε, δεν τσιμπάει με φούμαρα προεκλογικής σκοπιμότητας, σας πήρε χαμπάρι. 

Κατάλαβες «Καμμένε»…… κ. Καραγιάννη;