5 Μαρ 2012

Κυβέρνηση δολοφόνων


Μειώνει και το προσδόκιμο ζωής η κυβέρνηση Παπαδήμου
Θα ζούμε λιγότερο; Δυστυχώς ναι! Η κυβέρνηση αποφάσισε ότι η φαρμακευτική δαπάνη στην Ελλάδα δεν θα ξεπερνάει τα 23 ευρώ το μήνα κατά κεφαλήν, δηλαδή τα 276 ευρώ το χρόνο ή 367 δολάρια.
Το ποσό αυτό αποσπά τη χώρα μας από την ομάδα των χωρών με προσδόκιμο επιβίωσης τα 80+ χρόνια και μας φέρνει στην ομάδα των χωρών με προσδόκιμο επιβίωσης τα 70-75 χρόνια, μαζί με Τσεχία, Πολωνία, Σλοβακία, και Ουγγαρία και λίγο πάνω από Βουλγαρία, Ρουμανία και Τουρκία. Ετσι, μειώνοντας αρκετά τη διάρκεια ζωής των Ελλήνων, εξοικονομούνται χρήματα όχι μόνο από τα φάρμακα αλλά και από τις συντάξεις…
Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από την ειδική μελέτη Life Expectancy των Ηνωμένων Εθνών που συνδέει τη φαρμακευτική κατανάλωση με το προσδόκιμο επιβίωσης.
Ποιά ανάγκη αποδείξεων υπάρχει λοιπόν, μετά από την συγκεκριμένη μελέτη του ΟΗΕ; Οι κυβερνώντες γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα αποτελέσματα των αποφάσεων και των εκτρωματικών τους νομοθετημάτων. Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι δολοφονούν τον Ελληνικό λαό, αλλά ποσώς τους ενδιαφέρει. Το μοναδικό τους μέλημα είναι να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των "δάνειων δυνάμεων", που τους διασφαλίζουν την παράταση της δικής τους αντισυνταγματικής εξουσίας. Μόνο εάν μείνουν ικανοποιημένες οι "δάνειες δυνάμεις" θα νιώθουν οι ίδιοι ασφαλείς, μακριά από την απόδοση της Δικαιοσύνης για όλα όσα έχουν πράξει και συνεχίζουν να κάνουν εις βάρος αυτής της πατρίδας, που ποτέ δεν την ένιωσαν δική τους.
Είναι στυγνοί δολοφόνοι ενός ολόκληρου λαού, καταστροφείς μίας ολόκληρης χώρας, αλλά δεν τους ενδιαφέρει. Απλά, δεν τους ενδιαφέρει, παρά τις όποιες παρόλες τους και τα ψέματά τους που αποκαλύπτονται την επόμενη ημέρα...