6 Μαρ 2012

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! ΑΥΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!


Ένα εκπληκτικό βίντεο που πρέπει να δείτε...τα λόγια είναι περιττά:Μια μαγευτική περιήγηση -σε high definition- πετώντας πάνω από την Ελλάδα. Ξεκινώντας από την Αθήνα, θα μας ταξιδέψει σε μοναδικά μέρη εξερευνώντας διάσπαρτα Ελληνικά νησιά στο λαμπρό μπλε του Αιγαίου, αρχαία ερείπια, καταπράσινους λόφους, βραχώδεις ακτές και ιστορικούς τόπους γεμάτους παραδόσεις. Την δραματική άποψη ενισχύσαμε με την μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου! Θα πετάξουμε από την Κέρκυρα στην Κρήτη, από τα Μετέωρα στην Μύκονο, στην Πελοπόννησο, στη Ρόδο, στη Σαντορίνη, στη Θεσσαλονίκη και σε πολλούς άλλους λαμπρούς προορισμούς αυτού του υπέροχου τόπου!

A breathtakingly beautiful virtual tour shot in high definition from a helicopter-mounted camera. Lifting off from Athens, you embark on a modern odyssey as varied and dramatic as Greek history, exploring exotic islands scattered like stones in the brilliant blue Aegean, ancient ruins, verdant hills, rocky coastlines, and timeless traditions.

Αρχικός τίτλος «Visions of Greece»

Producer: Stavros Niarchos, 2003
Executive Producer: Roy Hammond
Producer, Writer, Editor: Sam Toperoff
Producer, Aerial Director: Duby Tall
Wescam Technician and Operator: Grant Bieman
Helicopter Pilot: Stelios Bounas (85 hours flight over the Greece)
ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

- Στο 28ο λεπτό και μετά υπάρχουν εικόνες των Αγιορείτικων Μοναστηριών, ενώ στο 29.00 διακρίνεται ο Ελληνόψυχος Μοναχός Ιωσήφ να κυματίζει μια βυζαντινή σημαία από την Βίγλα του Αγίου Όρους: Πραγματικός φρουρός στις επάλξεις της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας!

- Άραγε, τα διάφορα υπουργεία τουρισμού κλπ, δεν θα μπορούσαν να χρηματοδοτήσουν την παραγωγή μιας τέτοιας ταινίας, προκειμένου να προβληθεί η χώρα στο εξωτερικό; Ή μήπως δεν το θέλουν, γιατί ασχολούνται με το ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ αυτής της εκπληκτικής ομορφιάς που είδαμε;
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com