6 Μαρ 2012

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2012!

ο αληθινό πρόβλημα, το αληθινό  ζήτημα, είναι το πρόβλημα του κακού.
Ένας γιατρός που σκοτώνει μικρόβια, ή σκυλιά που μεταφέρουν λύσσα, επιτελεί έργο που εξυπηρετεί την ανθρωπότητα. Ένας, γιατρός που πήρε έναν υγιή άνθρωπο και τον καταρράκωσε σκόπιμα φτάνοντας τον στο επίπεδο του υπανθρώπου και τον σκοτώνει χωρίς κανένα ενδοιασμό, χωρίς καμία ηθική αναστολή ή που διεκδίκησε την ηθική καταξίωση μέσα από ανθρωποκτονίες τέτοιου είδους δεν μπορούμε να τον πούμε παρά συνειδητά κακό.
Η συστηματική βαναυσότητα και ο εξευτελισμός των Ελλήνων έχουν ως σκοπό την αφαίρεση της ανθρώπινης ιδιότητας η και την ζωή.

Έχουν πάρει σοβαρά τον ρόλο τους και προχωρούν με σχέδιο. Έχουμε μπροστά μας ένα είδος σταυροφορίας με στοιχεία που σηματοδοτούν την εξάλειψη της ανθρώπινης ιδιότητας δηλ, προσπαθούν αντί να εκτελούν άμεσα τους Έλληνες, τους μειώνουν σε υπανθρώπους να τους κάνουν πιο εύκολους για σκότωμα όταν θα έρθει η ώρα  πχ των   πραιτοριανών λαθρομεταναστών!


Έχουμε να κάνουμε με την αρχιτεκτονική του θανάτου. Μια διεστραμμένη επιστήμη-διαστροφή στην καρδιά του Δυτικού πολιτισμού όπου παθιάζεται με τα μαζικά εγκλήματα ενάντια στους λαούς.
Για να καταλάβει ο αναγνώστης έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα φανατικών φονταμενταλιστών ανδρών-άθεων όπου είναι σκληροί απέναντι στον ανθρώπινο πόνο αλλά  πεπεισμένοι για την ιδεολογία τους. Έχουν ένα ιατρικό επείγον που τους καλεί να ολοκληρώσουν ……χωρίς δισταγμό.




http://www.triklopodia.com