15 Φεβ 2012

ΚΛΕΙΔΩΣΕ το ΧΑΟΣ


ΚΛΕΙΔΩΣΕ Ο ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ.-
ΚΛΕΙΔΩΣΕ το PSI
ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ
ΚΛΕΙΔΩΣΕ Η ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ
ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ
ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ
ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ 199 ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΓΙΔΙΑ…
ΚΛΕΙΔΩΣΕ το “ΔΕ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 200 ΣΕΛΙΔΕΣ ! “… γκαραντυ.
ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ Η ΛΟΓΙΚΗ..
Το κειμενο ειναι 2 ημερων, διαβασα σημερα την Δανειακη PSI… ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ.. απ εξω απ εξω
ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ, και ΞΥΛΟ απο ΑΓΟΡΕΣ .. ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΦΤΑΞΟΥΝ “ΤΡΑΠΕΖΑ” και να ΣΥΝΤΑΞΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ….. τι λετε να συμβει ?
Θα με συγχωρησετε….. ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΠΕΡΕΤΕΡΩ…. τα ειπα με 2 φιλους σημερα και με τον εναν ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΠΟΣΟ ?…. ξερω εγω… εμπιστετειτε με.
οπως θα ειδατε με υποβαθμισεις Κρατων και Τραπεζων και θα εχει και συνεχεια .
ο ΕΘΛΟΝΤΙΚΟΣ ΓΡΥΛΟΣ και το ΨΗΣΙΜΟ

Τα ρισκα απο σημερα

α. το PSI θα μας δωσει “νεα” περι τις 15 Μαρτιου. Αν δε δωσει “καλα” νεα = χρεοκοπησαμε. Οταν λενε ΕΚΛΕΙΣΕ το PSI εννοουν συμφωνησαμε επι της αρχης..στα επιτοκια-ΜΟΝΟ και αν-  θα στειλουμε τα LOI και θα περιμενουμε τις επισημες απαντησεις και θα ακολουθησει η προβλεπομενη “νεκροψια”. Αρα..ΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ και δεν το βλεπω ?

β. η Δανειακη του PSI αναφερει ρητως οτι αποτελει αυτοτελη συμβαση και δεν εχει να κανει με καμια αλλη !!

γ. αρα, εφοσoν μας εχουν πουλησει το PSI ως προϋποθεση της του συνολου του Facility, αυτοματα καταλαβαινουμε οτι εχουμε υπογραψει ΕΝΑΝ ΓΡΥΛΟ και στις 2 Συμβασεις. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.. τοσο ΑΕΡΑ που χωραει μεσα του τη μανα του και τον πατερα του.-

δ. Εχουμε γραψει το σεναριο, να πληρωθουν απο την ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ της Νεας Δανειακης ( ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ !! ) οι συμμετεχοντες σε PSI… να “καθαρισουν” το bad debt θα παρουν τις Νεες Απατιησεις στα χερια ΣΥΝ ΤΑ 30 ΔΙΣ ΜΕΤΡΗΤΑ…. ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ…. ΟΧΙ ?? αχχα

Γιατι ΟΧΙ ? Οι ομολογιουχοι δεν συμβαλλονται μαζι μας για το μνημονιο !! ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.-

ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ  ! ΘΑ ΕΣΤΡΙΒΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΟΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΥΦΗ..

ΕΜΕΙΣ δε, συγχρονως θα εχουμε αν πληρωσουμε ΚΑΙ τα 30δισ Δανειο και τα εστω 100δισ Νεα Ομολογα σε 20-30 χρονια ! ( συν τοκους και στα 2 !! )

ε. εαν μεινουμε με τον ΓΡΥΛΟ του Μπεννυ και του Σφουγγαρακη… ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ?

στ. ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΓΟΜΑΡΙΑ αν/οταν μεινουμε με τον ΓΡΥΛΟ του ΤΟΚΟΥ/ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ και συγχρονως… ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ… χωρις τα 120δισ που φανταζονται οτι θα παρουμε ?

Οποιος βρει τον την ουσια και ορισμο του “Market disruption Event – Γεγονός Διατάραξης Αγοράς )”
το οποιο ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ και ΤΟΥΣ… αχχαα θα κερδισει ενα δωρο.(**)

ΚΑΤΑΝΝΟΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙ ΕΙΠΑΝ “ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ”… ? Σε κατι που ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΝ και ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΥΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ για οτι υπεργαψαν – ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ! -

Χθες μου θυμισαν εμας τους αντρες.. που λεμε οποιαδηποτε μαλακια για να ψησουμε μια γκομενα ! Θα οτιδηποτε… ειδικα οταν την εχουμε ζορισμενη και καθεται και μας ακουει ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ !… και πολλες γυναικες επισης.-

- Τι λεμε μεσα μας???? “που θα πας…?” ή “ λιγο ακομα και ψηθηκε, αρκει να μην βρει καμια πρωην μας και πιασουν κουβεντα..”

Εδω ειμαστε… ΣΤΟ ΨΗΣΙΜΟ για να ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ τα ΓΙΔΙΑ… μεχρι στιγμης ΕΨΗΣΑΝ μονο 199 γκομενο/γκομενους… Οταν ερθουν στο κρεβατι ομως… ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ…!