9 Φεβ 2012

Έχουμε πόλεμο αδέρφια!

Νύχτα βαθιά και παγωμένη βρήκαν οι εξαθλιωτές της κοινωνίας και οι ωμοί προδότες της πατρίδας να τα πουλήσουν όλα. Πήγαν περίπατο ακόμα και εκείνες οι φρούδες έστω επικοινωνιακές ελπίδες μας πως κάποιος από αυτούς τους τρεις φοράει αλήθεια παντελόνια. Αλλά τι να το κάνεις "η Συγγρού είναι πάντα Συγγρού".

Το γεγονός  πως τους πήρε ώρες ολόκληρες όχι για να σώσουν την Ελλάδα και το λαό τους αλλά για να κόψουν και κομμάτια μικρά ευπώλητα ότι είχε απομείνει από την αξιοπρέπεια και την εθνική μας κυριαρχία δείχνει πως φοβούνται όπως την οργή του λαού έτσι και το φως της ημέρας.
Οι τρεις αυτοί επικοινωνιακοί ήρωες μπήκαν στο Μέγαρο Μαξίμου τάχα για να βάλουν κόκκινες γραμμές και το μόνο κόκκινο που απέμεινε είναι το αίμα του Έλληνα πολίτη. Που τρέχει από σήμερα ζεστό και φρέσκο βορρά στη δίψα των δανειστών.

Από δω και πέρα αδέρφια έχουμε πόλεμο. Κι ότι κι αν γίνει δε θα το παρεξηγήσει κανείς. Κανείς από αυτούς που υπολογίζουμε. Τους ήρωές μας και τις παρακαταθήκες τους που πέσανε εδώ και χρόνια μα ντρέπονται που έμειναν ζωντανοί οι Σαμαράδες, οι Παπαδήμοι, οι Καρατζαφέρηδες, οι Παπανδρέου για να λερώσουν το δικό τους το όνομα.

Οι ήρωές μας πέθαναν και μας άφησαν ελεύθερους και τώρα μας κοιτούν από κει ψηλά πάλι ταπεινωτικά υποδουλωμένους. Έχουμε πόλεμο αδέρφια. Πάλης ξεκίνημα, νέους αγώνες και θέλω να δω πώς αυτοί που έβγαλαν στον πλειστηριασμό την Ελλάδα θα αντικρύσουν στα τάματα το προμήνυμα νίκης, τους πρώτους νεκρούς.

Θέλω να δω τι θα γράψουν οι αδηφάγες κάμερες του CΝΝ από την ταράτσα της Μεγάλης Βρετανίας όταν τα σώματα θα πέφτουν ένα ένα ντροπιασμένα από την προδοσία κι αγωνιζόμενα να την ξεπλύνουν. Θέλω να δω σε ποια κατάβαθα λήθης θα βάλει η μάνα ιστορία τους Σαμαρά, Καρατζαφέρη, Παπανδρέου (που δεν ξοδεύω τη λέξη κύριος για τη φάρα τους). Διότι όσο ευγενικά κι αν το πεις ο προδότης είναι πάντα προδότης. Έχουμε πόλεμο αδέρφια!

http://eleftheriskepsii.blogspot.com