22 Φεβ 2012

Η “Δικαιοσύνη” της κυβέρνησης των δοσίλογων, κατηγορεί τους Κερατιώτες αγωνιστές,για ..”Σύσταση Συμμορίας”

Ο συνδυασμός “ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ” καλεί σε συστράτευση τον ελληνικό λαό : “Καλούμε σε συμπαράσταση κάθε δημοκράτη ελεύθερο πολίτη, κάθε φορέα της Ελληνικής κοινωνίας“.
ΚΕΡΑΤΕΑ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ. ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Η..”ΔΙΑΚΑΙΟΣΥΝΗ” ΓΙ ΑΥΤΟ;
Γράφει η Πόπη Σουφλή
ΞΕΦΥΓΕ τελείως η ..”ελληνική” (;) ..”Δικαιοσύνη” Με τις πλάτες της δοσίλογης κυβέρνησης του Παπαδημιου, κατηγορεί την νυν Δημοτική Αρχή της Λαυρεωτικής και την πρώην Δημοτική Αρχή της Κερατέας, για… “κακουργήματα” και ..”σύσταση συμμορίας”, κατά την διάρκεια του μεγάλου αγώνα κατά του ΧΥΤΑ και καλεί να δώσουν εξηγήσεις ο τ. Δήμαρχος Κερατέας Σταύρος Ιατρού, οι δύο επικεφαλής των παρατάξεων της
αντιπολίτευσης και τ. Δήμαρχοι Κερατέας Α. Αντωνίου και Κ. Λεβαντής (νυν Δήμαρχος Λαυρεωτικής) οι τότε αντιδήμαρχοι κ. Π. Κατσίκης και Σ. Παπαγιάννη καθώς και ο αδερφός του δημάρχου Γιώργος Ιατρού!!!
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που λάβαμε πριν λίγο στα attikanea, από την Δημοτική Παράταξη “ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ”, η “Δικαιοσύνη”, αντιμετωπίζει τους προαναφερόμενους, ως… εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου!!!
Είναι σαφές ότι στόχος της.. “Δικαιοσύνης” (της κατευθυνόμενης και ελεγχόμενης από την κυβέρνηση της Εθνικής Προδοσίας) είναι η απόλυτη τρομοκρατία εναντίον όσων αγωνίστηκαν για τον τόπο τους.
Τα εγκλήματα και οι βιαιότητες των ΜΑΤατζήδων, στην Κερατέα, βρίσκονται στο απυρόβλητο. Ούτε καν μετράει η …”ανεξάρτητη Δικαιοσύνη” ότι εκείνος ο αγώνας μετράει και την θυσία ενός αγέννητου παιδιού.
Τα attikanea, ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, να συμπαρασταθούν στους αγωνιστές της Κερατέας και να σταθούν στο πλευρό τους στις δύσκολες ώρες που περνούν, πειδή έκαναν το λάθος να υπερασπιστούν τον τόπο τους από τους νταβατζήδες της διαφθοράς και της διαπλοκής που ήθελαν να επιβάλουν έναν ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΥΤΑ.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!
Η ώρα της απελευθέρωσης αλλά και της ΝΕΜΕΣΗΣ θα έρθει σύντομα.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
«ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ»
ΚΑΜΑΡΙΖΑ-ΚΕΡΑΤΕΑ-ΛΑΥΡΙΟ
Β. ΣΟΦΙΑΣ 33, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΤΚ 19001
Τηλ.: 22990-68002, 6944385006
Φαξ.: 22990-67611
ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ
Για:1) απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή από κοινού,
2) απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή εναντίον αστυνομικών κατά την
εκτέλεση της υπηρεσίας τους,
3) εμπρησμό από πρόθεση κατά συναυτουργία,
4) οπλοφορία,
5) οπλοχρησία,
6) προμήθεια και κατοχή εκρηκτικού υλικού,
7) έκρηξη από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο,
και αφετέρου για:
1α) αντίσταση από κοινού από περισσότερους που φέρνουν όπλα και αντικείμενα από τα οποία
μπορεί να προκληθεί σωματική βλάβη, και
1β) το αδίκημα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση,
καλούνται να δώσουν εξηγήσεις ο τ. Δήμαρχος Κερατέας Σταύρος Ιατρού, οι δύο επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και τ. Δήμαρχοι Κερατέας Α. Αντωνίου και Κ. Λεβαντής (νυν Δήμαρχος Λαυρεωτικής) οι τότε αντιδήμαρχοι κ. Π. Κατσίκης και Σ. Παπαγιάννη καθώς και ο αδερφός του δημάρχου Γιώργος Ιατρού επιμελητής του βιβλίου «Ο αρχαιολογικός χώρος του Οβριοκάστρου».
Όλοι οι παραπάνω καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για τις βαρύτατες αυτές κατηγορίες που παρουσιάζουν την τότε Δημοτική Αρχή της Κερατέας ως μία ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ.
Η προκαταρκτική εξέταση, που διέταξε η εισαγγελία πρωτοδικών, για τα γεγονότα των 3 πρώτων ημερών 11,12,13/12/2010 μετά την επέμβαση των ΜΑΤ, στηρίζεται σε ψευδείς καταθέσεις της αστυνομίας και ιδίως των αστυνομικών κ. Ι. Μπόμπου και Μ. Λαντζανάκη.
Ο νικηφόρος αγώνας της Κερατέας μετά από αντίσταση 128 ημερών, όπως και πολλοί άλλοι τέτοιοι αγώνες (Λευκίμη), ποινικοποιούνται βάναυσα από την αστυνομία με κατασκευασμένες κατηγορίες. Ιδίως στην Κερατέα η ήττα της αστυνομίας και κυρίως η νομική δικαίωση του αγώνα μας, απέδειξε ότι η ΕΛΑΣ και τα ΜΑΤ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣΑΝ προστατεύοντας ΠΑΡΑΝΟΜΟ εργολάβοεπί 128 ημέρες, βιάζοντας βάναυσα μία ολόκληρη κοινωνία.

Άλλοι πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί της Δικαιοσύνης. Πολιτικά και νομικά πρέπει να λογοδοτήσουν ο κ. Παπουτσής, ο κ. Ραγκούσης, ο κ. Πάγκαλος και οι επικεφαλείς της αστυνομίας.
Ας υπενθυμίσουμε ότι σε ξεχωριστές από την παραπάνω δικογραφίες 37 ακόμα άτομα (ανάμεσα τους πάλι ο τ. Δήμαρχος Κερατέας Σταύρος Ιατρού) αντιμετωπίζουν άλλες κακουργηματικές κατηγορίες για γεγονότα και συλλήψεις τις 128 ημέρες του αγώνα.
Το μέτωπο της Κερατέας είναι αρραγές. Ο Αγώνας συνεχίζεται. Οι κατηγορίες θα καταρρεύσουν.
Καλούμε σε συμπαράσταση κάθε δημοκράτη ελεύθερο πολίτη, κάθε φορέα της Ελληνικής κοινωνίας.