10 Φεβ 2012

Δεν δικαιούστε να μιλάτε εκ μέρους των Ελλήνων

Δεν μπορείτε ρε άθλιοι να αποφασίζετε την σφαγή μας σαν την καλύτερη λύση και να χαίρεστε γι αυτό!
Αφού μας έκαναν την πατρίδα μας Dachau και εφαρμόζουν πάνω μας μια οικονομική και πολιτική βγαλμένη από τα απομνημονεύματα του Mengele, μας ανακοίνωσαν και καλά ότι συμφώνησαν στο παραπέντε!

Έχουν γίνει περίγελος παντού.


Στην Ευρώπη τους λένε «πολιτικούς» εκτός ευρωπαϊκού χώρου και γενικά ανίκανους (το λιγότερο) και αυτοί χαίρονται τον «θρίαμβό» τους!

Με ποιο δικαίωμα ρε σεις με κάνατε πειραματόζωο;

Αυτό το πράγμα που εκτελεί τις εντολές της Kommandatur του 21ου αιώνα, είναι ένα κοινοβουλευτικό έκτρωμα.

Προήλθε από μια προδοτική κυβέρνηση, εκλεγμένη μεν, αλλά με άλλες υποσχέσεις (ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ -πώς να ήξερε ο κόσμος ότι ήταν Ελβετία; πώς να ήξερε ο κόσμος ΟΛΑ τα της μίζας και της ρεμούλας;-) και εξαγγελίες, η οποία επομένως είχε χάσει την λαϊκή νομιμοποίηση και δεδηλωμένη από την επομένη της ψήφισης του πρώτου μνημονίου.

Είναι «κυβέρνηση» δοσίλογων, που θυμίζει αυτές του 1941(αλλά δεν τολμά κανένας σ’ αυτήν να αυτοκτονήσει όπως ο Αλέξανδρος Κορυζής).

ΔΕΝ ψηφίσαμε τον Παπαδήμιο που ξέρει πώς μας έβαλε, χωρίς να μας ρωτήσει, στο ευρώ με ψέματα, τα οποία είπε αυτός και ο Σημίτης (μέγιστος γερμανοτσολιάς).

Πλέον και στο εξωτερικό φωνάζουν ότι η Γερμανία και οι γερμανόδουλοι, βγάζουν τα ναζιστικά τους ένστικτα στον ελληνικό λαό.

Πλέον υγιείς φωνές κραυγάζουν για συνταγματική εκτροπή στην Ελλάδα.

ΔΕΝ σας ψηφίσαμε προδότες, δειλοί, προσκυνημένοι.

Παραιτηθείτε όσοι είμαστε σίγουροι ότι δεν θα ψηφίσετε την ταφόπλακα της Δημοκρατίας και του Συντάγματος και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για να γίνουν εκλογές.

Είμαστε άνθρωποι, δικαιωματικά κάτοικοι της Ευρώπης, πολίτες της ομορφότερης χώρας της Γηραιάς Ηπείρου και ιδρύτριας αυτής.

Τέρμα ο βιασμός και η σφαγή για να βγουν τα νούμερα.

Παλιονούμερα!

Σκουλήκια!

Πουλημένοι!http://kostasxan.blogspot.com