26 Ιαν 2012

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


 Η εταιρεία που θα πουλήσει τον Ελληνικό πλούτο..
InfrastructuresΔείτε τι έχουν σκοπό να πουλήσουν. Δείτε ποιοι είναι στο διοικητικό συμβούλιο. Τους ξέρετε;
Διοικητικό Συμβούλιο

Το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τα παρακάτω μέλη:
  • Ιωάννης Κουκιάδης, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Συμβουλίου
Ο κος Ιώαννης Κουκιάδης είναι δικηγόρος και καθηγητής Εργατικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στο παρελθόν έχει υπηρετήσει ως Υπουργός Εργασίας στην μεταβατική κυβέρνηση του Ιωάννη Γρίβα και ως Ευρωβουλευτής.
  • Κώστας Μητρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος (CEO)
Ο Δρ. Κώστας Μητρόπουλος έχει πάνω από 25 χρόνια εμπειρία στη συμβουλευτική και επενδυτική τραπεζική. Είναι πρώην Εκτελεστικός Πρόεδρος της Eurobank EFG Equities Α.Ε.Π.Ε.Υ. και Επικεφαλής Επενδυτικής Τραπεζικής, Χρηματιστηριακής και Private Equity
του ομίλου Eurobank EFG. Επίσης έχει διατελέσει Εκτελεστικός Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της KANTOR Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ΑΕ. Ο Δρ. Μητρόπουλος είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Ελληνικών Χρηματιστηρίων και μέλος του Global Advisory Council του London Business School. Είναι μηχανολόγος ηλεκτρολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές (MSc) στη διοίκηση επιχειρήσεων και PhD στα οικονομικά.
  • Ανδρέας Ταπραντζής, Εκτελεστικός Διευθυντής
Ο Δρ. Ανδρέας Ταπραντζής έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στη διοίκηση επιχειρήσεων. Είναι πρώηνCOO και Διευθύνων Σύμβουλος Retail Banking (λιανικής τραπεζικής) στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ενώ πρωτύτερα κατείχε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου (CEO) στο Ελληνικά Ταχυδρομεία. Ο Δρ. Ταπραντζής είναι κάτοχος MSc στη Χημική Μηχανολογία, Phd στα συστήματα ελέγχου διεργασιών και στη τεχνητή νοημοσύνη, καθώς επίσης και κάτοχος MBA και Πιστοποιητικού Προηγμένης Διαχείρισης από τοINSEAD.
  • Αντώνιος Βαρθολομαίος, Μέλος του Συμβουλίου
Ο κος Αντώνιος Βαρθολομαίος έχει 25 χρόνια εμπειρίας κυρίως στον οικονομικό κλάδο. Είναι πρώην Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της ΕΥΔΑΠ, της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτεύουσας και πρώην Γενικός Διευθυντής της «Ευρωσυμμετοχές Κεφαλαίου και Επενδύσεων Ανώνυμος Εταιρεία».
  • Άννα Ζωηρού, Μέλος του Συμβουλίου
Η κα Άννα Ζωηρού είναι Ανώτερος Επιστημονικός Σύμβουλος επί των Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Ζητημάτων στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, όπως επίσης και Σύμβουλος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων με πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στην Ευρώπη. Είναι κάτοχος ΜΒΑ.