24 Ιαν 2012

ΣΟΚ Μυστικά Όπλα Καιρού, Μπορούν να Σκοτώσουν Εκατομμύρια

Κορυφαίος Ρώσος πολιτικός, προκάλεσε σοκ σε τηλεοπτική συνέντευξη, όταν προειδοποίησε οτι η Ρωσία θα μπορούσε να αναπτύξει ένα οπλοστάσιο νέας τεχνολογίας και να καταστρέψει οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη, σκοτώνοντας πάνω από 100 εκατομμύρια ανθρώπων, χρησιμοποιώντας μυστικά καιρικά όπλα, αν οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Ο.Η.Ε ή η Γεωργία, προσπαθήσουν να σταματήσουν την είσοδο της Ρωσίας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου (WTO)

Ο Vladimir Zhirinovsky είναι αντιπρόεδρος της Ρωσικής Κρατικής Δούμας και ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας ( LDPR ), το πρώτο επίσημα εγκεκριμένο κόμμα της αντιπολίτευσης μετά την πτώση κομμουνισμού.Το LDPR έχει βαθιές σχέσης με την πρώην KGB και το Κομμουνιστικό Κόμμα και έχει καταστεί μία σημαντική δύναμη στη ρωσική πολιτική, παρά το γεγονός ότι ο Zhirinovsky έχει στιγματιστεί ως ένας “μαχητικός νεοφασίστας”.
Σύμφωνα με τη μετάφραση που προέρχεται από μία ρωσίδα ομιλήτρια, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Zhirinovsky φέρθηκε περίεργα όταν ρωτήθηκε για το, πώς η Ρωσία θα αντιμετωπίσει χώρες όπως τη Γεωργία και τις Ηνωμένες Πολιτείες αν εμποδίσουν την ένταξή της στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου.
Λέγοντας ότι, η Αμερικανική κυβέρνηση στην Ουάσιγκτον, “δεν έχει μέλλον” και “θα καταρρεύσει”, ο Zhirinovsky τόνισε την υπεροχή της Ρωσίας στο διάστημα και ότι η χώρα του “έχει μεγάλους οικονομικούς πόρους” καθώς και “νέα όπλα που κανείς δεν ξέρει”.
“Με αυτά, θα καταστρέψουμε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη μέσα σε 15 λεπτά” προειδοποίησε.
“Όχι με μία έκρηξη, ούτε με έκρηξη ακτίνων, ούτε με κάποιο είδος λέιζερ, ούτε με κεραυνό αλλά, με ένα ήσυχο και γαλήνιο όπλο” πρόσθεσε, προειδοποιώντας οτι “ολόκληρες ήπειροι θα τεθούν σε παντοτινό ύπνο” και οτι, “120 εκατομμύρια θα πεθάνουν” αν κάποιος παρενέβαινε στη διεκδίκηση της Ρωσίας για τα νησιά Kuril, τα οποία είναι το αντικείμενο της εδαφικής διαφοράς της με την Ιαπωνία.
Η παρουσιάστρια του προγράμματος γέλασε καθώς έκανε τα σχόλια αλλά, ο Zhirinovsky μόνο πρόσχαρος δεν ήταν.
Ο Zhirinovsky έκανε αναφορά στο πρόσφατο τσουνάμι στην Ιαπωνία, λέγοντας ότι τα «νέα όπλα» στα οποία αναφέρεται, έχουν σχέση με την τεχνολογία καιρικού ελέγχου η οποία έχει μελετηθεί έντονα και από τις ΗΠΑ και από τη Ρωσία από 1950 και χρησιμοποιείται ευρέως σήμερα.
Απειλώντας να προσαρτήσει τη Γεωργία, ο Zhirinovsy προειδοποίησε:
“και τότε θα υπάρξει ένα άλλο τσουνάμι, στην άλλη πλευρά του πλανήτη, στον Καύκασο”.
Η αναφορά του Zhirinovsky στα νησιά Kuril σε σχέση με το καταστροφικό τσουνάμι που χτύπησε την Ιαπωνία το Μάρτιο, δεν είναι μια τόσο λεπτή υπόθεση ότι, η Ρωσία είχε σχέση με την πρόκληση της φυσικής καταστροφής που σκότωσε χιλιάδες, οδήγησε σε κρίση την Φουκουσίμα και απείλησε να εκτροχιάσει την οικονομική κατάσταση της Ιαπωνίας.
Ο Zhirinovsky προειδοποίησε επίσης για έναν επερχόμενο «3ο Παγκόσμιο Πόλεμο» που θα προκύψει από την τρέχουσα αναταραχή στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, η οποία θα οδηγήσει στην κατάρρευση των παγκοσμίων θεσμών, όπως η Ε.Ε και ο ΠΟΕ και, την άνοδο μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης υπό την ηγεσία της Ρωσίας.
Η Μόσχα, έχει ασχοληθεί συστηματικά με την τεχνολογία του καιρικού ελέγχου με «cloud seeding» επί δεκαετίες, για να εξασφαλίσει ηλιόλουστο ουρανό κατά τη διάρκεια παρελάσεων στις εθνικές εορτές αλλά, το να μετατρέψει τον καιρό σε ένα καταστροφικό όπλο που θα χρησιμοποιηθεί σε πόλεμο, είναι μία τρομακτική προοπτική.
Ωστόσο, δεδομένου ότι έχουν τεκμηριωθεί οι αποκαλύψεις του ειδικού στην τροποποίηση του καιρού, Ben Liningston, ο οποίος είναι πρώην Φυσικός του Ναυτικού, ο οποίος ενημέρωσε τον Πρόεδρο Lyndon B. Johnson σχετικά με την αποτελεσματικότητα του ελέγχου του καιρού πίσω στη δεκαετία του 60 κατά την εποχή του Βιετνάμ, ήδη οι ΗΠΑ από τις αρχές του 50, οι ΗΠΑ διοχέτευαν χρήματα σε προγράμματα που σκοπό είχαν τη χρήση του καιρού ως όπλο κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου.
2
Θα ήταν αφελές να πιστεύουμε οτι οι Ρώσοι δεν είχαν ασχοληθεί με παρόμοιες έρευνες.
Επιπλέον, σε μία ομιλία του τον Απρίλιο του 1997 στο πανεπιστήμιο της Georgia, ο τότε αμερικανός υπουργός άμυνας, William Cohen, μίλησε για την απειλή ενός “οικολογικού τύπου τρομοκρατίας, ο οποίος μπορεί να μεταβάλλει το κλίμα, να προκαλέσει σεισμούς και εκρήξεις ηφαιστείων από απόσταση μέσω της χρήσης ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων”.
Για πολλά χρόνια, υπάρχουν υποψίες ότι το HAARP, ένα ιονοσφαιρικό ερευνητικό πρόγραμμα , χρηματοδοτείται από κοινού από την αμερικανική Πολεμική Αεροπορία, το αμερικανικό Ναυτικό, το Πανεπιστήμιο της Αλάσκα και τη DAPRA.
Στο bestseller του, «οι Άγγελοι δεν παίζουν αυτή την Άρπα ( HAARP ), ο Nick Begich, συνοψίζει όλα τα στοιχεία που δείχνουν ότι το HAARP εμπλέκεται στον καιρικό έλεγχο για φαύλους σκοπούς.
Οι επιστήμονες της NASA, ανακάλυψαν τη «στενή σχέση μεταξύ των ηλεκτρικών διαταραχών στην άκρη της ατμόσφαιρας με τους επικείμενους σεισμούς κάτω στο έδαφος», κάτι το οποίο οδηγεί στο συμπέρασμα ότι, οι σεισμοί προκαλούνται τεχνητά μέσω του HAARP ως μία μορφή σύγχρονου πολέμου.
Η τεχνολογία στην οποία αναφέρεται ο Zhirinovsky, κινείται ταχύτατα έξω από το χώρο της επιστημονικής φαντασίας, προς το χώρο του επιστημονικού γεγονότος καθώς προχωράμε περαιτέρω στον 21ο αιώνα.
Παρά το γεγονός ότι ο Zhirinovsky είναι ένας αμφιλεγόμενος χαρακτήρας στη Ρωσία, παραμένει ένας σημαντικός πολιτικός παράγοντας. Παρά το γεγονός ότι έχει απορριφθεί ως «κλόουν» και έχει κάνει πολλά περίεργα σχόλια στο παρελθόν, θα ήταν αφελές να τον βάλουμε στο περιθώριο.
Εκτός του ότι είναι αντιπρόεδρος της Ρωσικής Κρατικής Δούμας και ηγέτης της LDPR, είναι και μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Τα σχόλιά του δεν υπήρξαν λιγότερο αμφιλεγόμενα κατά το παρελθόν.Κάποτε υποστήριξε οτι, στον Ατλαντικό Ωκεανό πέφτουν πυρηνικές βόμβες για να πλημμυρίσει η Μεγάλη Βρετανία.
Τι να συμπεράνουμε από αυτά τα αξιόλογα σχόλια του Zhirinovsky?
Είναι απλά ένας απατεώνας, ή καταδεικνύει πραγματικά την πρόθεση της Ρωσίας να εξαπολύσει ένα οπλοστάσιο ενός καιρικού πολέμου ώστε να κυριαρχήσει στη Γη?



http://makedonia-is-greece.blogspot.com