22 Δεκ 2011

«Λαικοδεξιά» σύναξη με κρασί, μεζέδες και ... «Γαλλικά» για Παπαδήμο-Τροικα


«Λαικοδεξιά» σύναξη με κρασί, μεζέδες και ... «Γαλλικά» για Παπαδήμο-ΤροικαΜε κρασί, μεζέδες και πολλά «Γαλλικά» για την κυβέρνηση Παπαδήμου και το Μνημόνιο γλεντούσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε νυχτερινό στέκι στη Δάφνη οι εκπρόσωποι της Νεοδημοκρατικής «Λαϊκής Δεξιάς» έχοντας στο πλευρό τους και στενούς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρα.
Στο κέντρο «Αντιμνημόνιο» μαζεύτηκαν στελέχη όπως ο Γραμματέας Συνδικαλιστικού Γιάννης Μανώλής, ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού τομέα Νίκος Κιουτσούκης, ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ Δημόσιου τομέα Ηλίας Ηλιόπουλος και πολλοί ακόμα που πριν ξεκινήσουν το τραγούδι έβγαλαν πύρινους λόγους εναντίον του Μνημονίου αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου τον οποίο στηρίζει και η Νέα Δημοκρατία. Έδωσαν μάλιστα στη δημοσιότητα κι ένα κείμενο κατά των δανειστών μας αλλα και εναντίον του ΠΑΣΟΚ ζητώντας «εκλογές εδώ και τώρα».
Αίσθηση προκάλεσε πάντως η παρουσία δύο ανθρώπων που αποτελούν ίσως τους πλέον στενούς συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ. Πρόκειται για τον διευθυντή του γραφείου του κ. Σαμαρά, κ. Κώστα Μπούρα και τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ και διευθυντή του Γραφείου Τύπου κ. Γιώργο Μουρούτη. Η παρουσία δυο τόσο σημαντικών στελεχών του κόμματος δεν πέρασε απαρατήρητη καθώς θεωρήθηκε στήριξη του Αντώνη Σαμαρά στην δυναμική ομάδα των «Λαικοδεξιών» του κόμματος
Παρόντες ήταν επίσης ο Γραμματέας Πολιτικής Τεκμηρίωσης Μενέλαος Δασκαλάκης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννης Αδαμόπουλος, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλογου Αττικής Κώστας Λουράντος, ο αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Βασίλης Πολυμερόπουλος και ο πρώην βουλευτής Γιώργος Καλαντζής.