25 Δεκ 2011

Μπαράζ ληστειών ανήμερα Χριστουγέννων στην Αττική


Μπαράζ ληστειών ανήμερα Χριστουγέννων στην ΑττικήΕνοπλες ληστείες σημειώθηκαν την παραμονή Χριστουγέννων από το απόγευμα έως τα ξημερώματα σήμερα στην Αττική
Ληστεία σημειώθηκε στις 6 το απόγευμα σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Μάκρη, όταν τρεις άγνωστοι με την απειλή όπλων άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν με κλεμμμένο αυτοκίνητο.
Στις 18.35 άγνωστος με την απειλή όπλου αφαίρεσε χρήαμτα πό κομμωτήριο στην οδό Χριστιανουπόλεως στην Αθήνα. Στις 20.50 δύο άτομα διέπραξαν ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην οδό Ευγενίου Καραβία στην Αθήνα.

Στις 2.41 τα ξημερώματα δύο άτομα λήστεψαν πρατήρειο υγρών καυσίμων στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Πύργου στο Μοσχάτο και διέφυγαν με μοτοσικλέτα.
Την ίδια ώρα σημειώθηκε ληστεία σε άλλο πρατήρειο υγρών καυσίμων στην οδό Χαμοστέρνας στα Πετράλωνα. Οι δράστες με την απειλή πιστολιού αφαίρεσαν από τον αλλοδαπό υπάλληλο το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ. Οι δράστες διέφυγαν με μοτοσικλέτα και αναζητούνται.
Απόπειρα ληστείας έγινε στις 2.46 σε πρατήρειο υγρών καυσίμων στην Πέτρου Ράλλη στο Αιγάλεω. Οι επίδοξοι ληστές διέφυγαν.