10 Νοε 2011

Η επόμενη μέρα στο «ΑLTER»


Oι εξελίξεις στο τηλεοπτικό σκηνικό θα κριθούν σε ένα μεγάλο ποσοστό από την «επόμενη μέρα» του Αlter.

Τo συγκεκριμένο κανάλι άλλωστε απέδειξε ότι παρά τις διακοπές μετάδοσης του «ζωντανού προγράμματος», τις στάσεις εργασίας τεχνικών και δημοσιογράφων που απαιτούν τα δεδουλευμένα τους, δημιούργησε φανατικό τηλεοπτικό κοινό, σε σημείο που το πρόγραμμα του καναλιού να ανατρέπει τις τηλεθεάσεις του ανταγωνισμού με ότι αυτό σημαίνει.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΡΗ 

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις που είχαν ως αποτέλεσμα να σταματήσει η προβολή εκπομπών ενημερωτικών και ψυχαγωγικών, οι παρουσιαστές δημοσιογράφοι – παραγωγοί εκπομπών, για λόγους ηθικής τάξεως ζήτησαν ραντεβού με τον Γιώργο Κουρή. 

Συναντήθηκαν λοιπόν μαζί του οι : Γιώργος Αυτιάς, Αγγελική Νικολούλη, Aννίτα Πάνια, Κοσμάς Σφαέλος, Κώστας Χαρδαβέλλας, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. 

Αυτονομήθηκαν λοιπόν οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι και ως ομάδα, ζήτησαν από τον καναλάρχη και εκδότη να τους κοινοποιήσει τις προθέσεις του για την «επόμενη μέρα» του καναλιού. Αυτό που προκύπτει από την κουβέντα είναι ότι ο Γιώργος Κουρής υποσχέθηκε να ενημερώσει άμεσα την συγκεκριμένη ομάδα για τις προθέσεις των επενδυτών με τους οποίους, όπως διαβεβαίωσε τους παραγωγούς των εκπομπών, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία για εξεύρεση λύσης.

ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ 

Φυσικά οι εξελίξεις στο κανάλι, πυροδότησαν και φήμες που ήθελαν να έχουν έρθει σε επαφή δημοσιογράφοι του καναλιού με επιχειρηματίες άλλων τηλεοπτικών μέσων.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία επαφή, ασχέτως αν επιχειρηματίες ζήτησαν να συναντηθούν για επικείμενη συνεργασία. Συμπερασματικά η συγκεκριμένη ομάδα περιμένει την οριστική απάντηση του Γιώργου Κουρή για να προχωρήσει στη επόμενη ενέργεια.



http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=416035&cid=9