25 Νοε 2011

Μας δουλεύει ή θα μας τρελάνει ο Πάγκαλος;

Μας δουλεύει ή θα μας τρελάνει ο Πάγκαλος;
Άλλο πάλι και τούτο με τον Θεόδωρο Πάγκαλο, που μάλλον ζει εκτός πραγματικότητας και φροντίζει να το αποδεικνύει κάθε φορά που κάνει δηλώσεις!
Τι είπε, λοιπόν, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπαδήμου; Πως είναι θετική η άποψή του για την αστυνόμευση στο κέντρο της Αθήνας, εκεί δηλαδή που μόλις πέσει το φως της ημέρας, Έλληνες και αλλοδαποί κάτοικοι της περιοχής κλειδαμπαρώνονται στα διαμερίσματά τους!
Εκεί που τα ναρκωτικά πουλιούνται σε κάθε γωνιά, εκεί που η πορνεία – σύμφωνα και με τον κ. Λοβέρδο – ανθεί και μαζί της δεκάδες ασθένειες, εκεί που οι καταγεγραμμένες επιθέσεις, ληστείες,βιασμοί από την ΕΛΑΣ κάθε μέρα είναι δεκάδες και ενίοτε εκατοντάδες!
Και αν ο κ. Πάγκαλος είδε πως από τους 2.085 νέους αστυφύλακες που ορκίστηκαν τον Οκτώβριο, οι 2.033 τοποθετήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττική, τότε να πάει να ζητήσει τα ρέστα από τον Παπουτσή, διότι οι αστυνομικοί αυτοί μόνο στο κέντρο δεν περιπολούν και μόνο για την ασφάλεια των πολιτών του κέντρου της Αθήνας δεν μπορούν να εγγυηθούν!
Και κάτι τελευταίο κύριε αντιπρόεδρε: Αν είστε τόσο σίγουρος για αυτό που λέτε περί αστυνόμευσης του κέντρου, γιατί δεν δοκιμάζετε να πάτε μια βόλτα στην Σωκράτους ή την Ζήνωνος ή στον Άγιο Παντελεήμονα μόλις βραδιάσει...
Να δείτε εκεί πόσα απίδια πιάνει ο σάκος!