2 Νοε 2011

Μυστικό σχέδιο της «πράσινης» τριάδας για μεταβατικό ρόλο της Βάσως


Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΡόλο "μπαλαντέρ" στα δύο κύρια στρατόπεδα που δημιουργούνται για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης. Ο υπουργός οικονομίας, Ανταγωνιαστικότητας και Ναυτιλίας όλη τη δύσκολη χθεσινή ημέρα επέλεξε να κατεβάσει τα τηλέφωνα του, να μην πάρει σαφή θέση για τις εσωκομματικές εξελίξεις αν και τάχθηκε κατά τις τριάδας Ραγκούση, Λοβέρδου, Διαμαντοπούλου.
Αυτό είδε ο Βαγγέλης Βενιζέλος και σύμφωνα με πληροφορίες μας επικοινώνησε μαζί του αργά χθες το βράδυ και επίκειται ραντεβού "κορυφής". Καλά πληροφορημένες πηγές μιλούν για ένα "υπό διαμόρφωση ηγετικό δίδυμο" με στόχο την ανάληψη δράσεων κατά της εκσυγχρονιστικής τριανδρίας.
Την ίδια στιγμή, ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει βολιδοσκοπήσει τη Βάσω Παπανδρέου με στόχο να την πείσει να αναλάβει μεταβατική πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην περίπτωση που οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες κατά του Γιώργου Παπανδρέου. Στόχος του υπουργού Υγείας είναι η Βάσω να πάει το κόμμα στις εθνικές εκλογές 9εάν ο ΓΑΠ δεν αντέξει) και μετά να διαχειριστεί την αλλαγή ηγεσίας με αμεσοδημοκρατικό τρόπο.