22 Νοε 2011

Σοκ! Θέλουν να νοσήσουν από AIDS για το επίδομα των 700 Ευρώ


Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΣυγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το υπουργείο Υγείας σχετικά με τα ποσοστά του AIDS στη χώρα μας, ενώ σοκ προκαλεί το γεγονός ότι, κυρίως χρήστες ναρκωτικών, επιχειρούν να νοσήσουν από την ανίατη ασθένεια του AIDS, προκειμένου να λαμβάνουν το επίδομα των 700 ευρώ. 

Η επιστημονική κοινότητα προειδοποιεί ότι η θανατηφόρος ασθένεια του aids είναι πολύ πιθανό να μπει και στα σπίτια της ελληνικής κοινωνίας, καθώς τα κρούσματα πολλαπλασιάζονται με ταχύτατους ρυθμούς, συγκριτικά και με τα τελευταία χρόνια. 

Η περιοχή της Ομόνοιας, χαρακτηρίζεται ως το κέντρο που φωλιάζει η νόσος, καθώς εκεί συγκεντρώνονται τόσο χρήστες ναρκωτικών, όσο και γυναίκες, κυρίως αλλοδαπές, που εργάζονται στην παράνομη πορνεία. 

Τα στοιχεία αυτά είναι ικανά να εκτοξεύσουν τα ποσοστά των ανθρώπων που νοσούν ή είναι φορείς του aids, καθώς από τη μια οι χρήστες ναρκωτικών που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να αναζητήσουν αλλού βοήθεια, επιχειρούν να νοσήσουν προκειμένου να λαμβάνουν το επίδομα των 700 ευρώ. Από την άλλη η παράνομη πορνεία είναι ένας από τους κύριους λόγους που μπορεί η ασθένεια να περάσει και την πόρτα των σπιτιών της ελληνικής κοινωνίας.