26 Οκτ 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Σε κοινό αγώνα καλούν τους Έλληνες οι Αστυνομικοί!


Σκληρό και ηχηρό μήνυμα στέλνουν οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας προς «όλους τους ενδιαφερόμενους», καλώντας σε αγώνα τους Έλληνες. Εμείς απλά θα σας παραθέσουμε αυτούσια την ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.
«Μήνυμα για την 28η Οκτωβρίου 1940
ΟΧΙ στο ραγιαδισμό
Η συμπλήρωση 71 ετών από το ιστορικό ΟΧΙ του λαού μας και το έπος του ’40, συμπίπτει φέτος  με την ζοφερή πραγματικότητα της αιχμαλωσίας της χώρας και του λαού μας λόγω των μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόζονται δήθεν για την αντιμετώπιση της κρίσης.
Ως ένστολοι πολίτες δεν μπορούμε παρά να διδαχθούμε από τον ηρωικό αγώνα του λαού μας για εθνική ανεξαρτησία, ελευθερία, πρόοδο και ευημερία, εκφράζοντας και πάλι τη βούλησή μας να αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις εναντίον όλων εκείνων που υποθηκεύουν το μέλλον της Ελλάδας και την οδηγούν άνευ όρων στα δεσμά της ξένης εξάρτησης.
Διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες, έχουμε ιστορικό καθήκον να υψώσουμε ξανά την ελληνική σημαία σε περίλαμπρη θέση όπως της αρμόζει στο βάθρο της ιστορίας, κερδίζοντας και πάλι τον παγκόσμιο θαυμασμό για την ακατανίκητη επιθυμία του λαού μας να ζει και να μεγαλουργεί ελεύθερα και ειρηνικά, εκμεταλλευόμενος τις αστείρευτες δημιουργικές του δυνάμεις, που σήμερα ασφυκτιούν μέσα σε ένα σάπιο σύστημα διαπλοκής και ηγεμονίας ξένων συμφερόντων. Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος!»