28 Οκτ 2011

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ «Π» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ – ΠΟΙΟΣ ΔΕΛΦΙΝΟΣ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ…


Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ «Π» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ – ΠΟΙΟΣ ΔΕΛΦΙΝΟΣ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ…Τα πάνω – κάτω στην επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ φέρνει η δημοσκόπηση που διενήργησε το paraskhnio.gr, που αντικατοπτρίζει με τον καλύτερο τρόπο τις λεπτές ισορροπίες που επικρατούν στο πάλαι ποτέ κραταιό Κίνημα.
Το ερώτημα που τέθηκε σε όλους εσάς ήταν ξεκάθαρο: «Ποιος θα είναι ο επόμενος αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ» και καλά θα κάνετε να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, διότι θα βρεθείτε μπροστά σε μεγάλες εκπλήξεις!
Όποιος επέλεξε να απαντήσει - και ήταν πραγματικά εντυπωσιακή η συμμετοχή σας - καλούνταν να διαλέξει ανάμεσα στους: Ευάγγελο Βενιζέλο, Άννα Διαμαντοπούλου, Ανδρέα Λοβέρδο, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Δημήτρη Ρέππα και Χρήστο Παπουτσή, ενώ αποφασίστηκε να υπάρξει και η επιλογή της απάντησης «άλλος».
Και δείτε ποιον αναδείξατε εσείς πρώτο σε ποσοστό για να λάβει το δακτυλίδι από τον Γιώργο Παπανδρέου, που είναι ηλίου φαεινότερο από τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, πως αναζητεί την ευκαιρία για να διώξει από πάνω του το βάρος της πρωθυπουργίας και της προεδρίας του Κινήματος.
Πρώτος σε ποσοστό, αποτέλεσμα της ρευστότητας που κυριαρχεί στο πρώτο κόμμα αναδείχθηκε ο... «άλλος» με ποσοστό 41,23%!
Ακολούθησε σε μεγάλη απόσταση η δεύτερη έκπληξη της δημοσκόπησης του paraskhnio.gr ο Ανδρέας Λοβέρδος με ποσοστό 24% και πολύ μακριά του ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος δείχνει να πληρώνει ακριβά τα κυβερνητικά μέτρα και συγκέντρωσε μόλις το 15,05% των προτιμήσεών σας!
Άλλη μια έκπληξη έρχεται από το ποσοστό του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που φτάνει το 12,1%, ενώ από εκεί και πέρα ακολουθεί το ...χάος!
Η Άννα Διαμαντοπούλου με τις μεγάλες φιλοδοξίες της μόλις και μετά βίας φτάνει σε ποσοστό 4,62%, ενώ ιδιαίτερα αποκαρδιωτικά είναι τα αποτελέσματα για τον Δημήτρη Ρέππα που συγκεντρώνει 1,85% και τον Χρήστο Παπαουτσή που περιορίζεται στο 1,23%.
Είναι πλέον ορατό, πως η μεταπανδρεϊκή εποχή για το ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι στρωμένη με ροδοπέταλα για τους επίδοξους δελφίνους, οι οποίοι δύσκολα θα ενώσουν τις τάσεις που κυριαρχούν στο κυβερνών κόμμα.
Με βάση τις δικές σας επιλογές, ίσως θα πρέπει να αναρωτηθούν στο Μαξίμου και την Ιπποκράτους όχι πια θα είναι η επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ, αλλά αν θα υπάρχει επόμενη ημέρα για αυτό το ΠΑΣΟΚ, όπως το έχει κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου...
dimoskopisi

http://www.paraskhnio.gr