27 Οκτ 2011

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης:Θράσος ή άγνοια;


Θράσος ή άγνοια;«Οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας, οι πολιτικές δυνάμεις της αντιπολίτευσης πρέπει να καταδικάσουν φαινόμενα κοινωνικού και πολιτικού χουλιγκανισμού που δηλητηριάζουν την κοινωνία και ουσιαστικά ανοίγουν το δρόμο σε εκφασισμό της ελληνικής κοινωνίας... Δεν πρέπει, με άλλα λόγια, να θρέψουμε ένα αυγό του φιδιού στη χώρα μας. Και χθες δυστυχώς στη Θεσσαλονίκη, έξω από τον Άγιο Δημήτριο είδαμε ορισμένες τέτοιες συμπεριφορές. Είδαμε αυγά του φιδιού».
Ποιος τα είπε αυτά; Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης που δυστυχώς όπως όλοι οι συνάδελφοί του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο δεν έχουν αντιληφθεί τι συμβαίνει έξω από αυτό...
Το κακό είναι με τον κ. Μπεγλίτη ότι δεν σταμάτησε εδώ αλλά είπε και άλλα που μάλλον τον εκθέτουν περισσότερο: «Αισθάνομαι θλίψη, να μην πω κατάθλιψη, για την κατάντια αυτών των φωνών που ακούστηκαν χθες... δε μας φοβίζουν...»!
Αλήθεια, αν ισχύουν όσα υποστηρίζεται κύριε υπουργέ γιατί κανένας υπουργός δεν θα παραστεί σε καμία παρέλαση;
Κακό πράγμα η αλαζονεία και η αδυναμία να αφουγκράζεται κανείς τους παλμούς της κοινωνίας, επιλέγοντας να ζει στον κόσμο του ...καλού παγωτού!