11 Αυγ 2009

Stop στις ερωτικές συμβουλές

Η Σαουδική Αραβία έκλεισε και δεύτερο γραφείο του τηλεοπτικού δικτύου LBC, με έδρα τον Λίβανο, διότι μετέδωσε τη συνέντευξη ενός Σαουδάραβα, ο οποίος αναφερόταν στις σεξουαλικές του περιπέτειες, ανακοίνωσε σήμερα κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο 32χρονος Μάζεν Αμπντούλ Τζαουάντ συνελήφθη τον προηγούμενο μήνα στην παραθαλάσσια πόλη της Τζέντα έχοντας σκανδαλίσει την κοινή γνώμη στη Σαουδική Αραβία, λίκνο του Ισλάμ και μία από τις συντηρητικότερες χώρες στον κόσμο, με τις λεπτομέρειες των σεξουαλικών του άθλων που διηγήθηκε στο LBC.

Ο διαζευγμένος άνδρας, πατέρας τεσσάρων παιδιών, πρότεινε μπροστά στην κάμερα από την κρεββατοκάμαρά του στη Τζέντα τρόπους με τους οποίους τα ζευγάρια μπορούνε να προσθέσουνε ενδιαφέρον στη σεξουαλική τους ζωή.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Πολιτισμού και Πληροφόρησης (Τύπου) τόνισε πως τα γραφεία του τηλεοπτικού δικτύου στην πρωτεύουσα Ριάντ έκλεισαν μία ημέρα μετά το κλείσιμο των γραφείων του στη Τζέντα.

Όπως και πολλές άλλες μουσουλμανικές χώρες, η Σαουδική Αραβία απαγορεύει αυστηρά κάθε θέμα σεξουαλικού περιεχομένου στην τηλεόραση, τον Τύπο και τα βιβλία.

Πηγή: news247.gr