28 Ιουν 2009

.... για ένα σου ΧΑΜΟΓΕΛΟ!


είναι ο τίτλος του πρώτου ψηφιακού βιβλίου ποίησης που αφιερώθηκε στον Εθελοντικό Οργανισμό για τα Παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και παρουσιάζεται σε ειδική εκδήλωση

τη Δευτέρα 29 Ιουνίου και ώρα 20.00 πμ.
στο
βιβλιοπωλείο «ΙΑΝΟΣ» (Σταδίου 24).

Ύστερα από αρκετούς μήνες δουλειάς και με τη συμμετοχή πολλών ανθρώπων με αγάπη για την ποίηση, διάθεση δημιουργίας αλλά και κοινωνική ευαισθησία, δημιουργήθηκε ένα ψηφιακό βιβλίο, τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η παρουσίασή του θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της «Μουσικής Aμιλλας» που διοργανώνει το 'kithara.gr' και παρουσιάζει η κα Καλλιόπη Βέτα, η οποία θα τραγουδήσει ειδικά για την παρουσίαση του βιβλίου.

Το βιβλίο προλογίζει ο ποιητής και συγγραφέας Νικόλας Κολοκοτρώνης, ενώ την εικονογράφησή του έχει επιμεληθεί ο κος Νικόλας Ρεπούλιος και το «Μικρό Πολυτεχνείο». Παράλληλα, τη μουσική επένδυση ανέλαβαν η Βάγια Παπαποστόλου, ο Σπύρος Λαμπρινόπουλος, ο Παναγιώτης Βούλγαρης και ο Κώστας Λαμπρίδης. Την ηλεκτρονική επεξεργασία και διακίνηση του ψηφιακού βιβλίου, μέσω του συστήματος e-na, ανέπτυξε η εταιρεία 'Planet Interactive S.A.' ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι απο το ραδιοφωνικό σταθμό 'Love Radio', ο παραγωγός κος Νίκος Γκαραβέλας.