18 Οκτ 2012

Μυστήριο αντικείμενο στο ραντάρ μετά από έκρηξη σε αποθήκη σε στρατοπέδου στο Minden Webster Parish, Λουιζιάνα



Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, μια μεγάλη έκρηξη συνέβη το βράδυ της Δευτέρας (15-2-2012) στο Webster Parish, La, περίπου 30 χλμ ανατολικά από Σρέβεπορτ. 
Η εκδήλωση έλαβε χώρα κοντά στα σύνορα του Minden εργοστάσιο πυρομαχικών του Στρατού. Ένα μεγάλο φλας παρατηρήθηκε,και η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ανέφερε: 

Οι πολίτες έχουν ταρακουνηθεί από τα κρεβάτια τους και έσπασαν τα παράθυρα τους κατά τη διάρκεια της νύχτας της 15 Οκτωβρίου. Ένας κάτοικος της περιοχής της λίμνης Bistineau αναφέρει ότι σχεδόν τίναξε το σπίτι τους από τα θεμέλια. Μάρτυρες ανέφεραν επίσης ότι είδαν μια λάμψη από φως.

Η Γεωλογική Υπηρεσία των ΗΠΑ δεν είχε καθόλου εκθέσεις για σεισμούς στην περιοχή και σε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στην περιοχή, και δήλωσε ότι δεν είχαν υποστεί καθόλου εκρήξεις.

Ένας αξιωματούχος της NASA είπε ότι ήταν πιθανό ότι ένας μετεωρίτης να προκάλεσε τη ζημία.

Η έκρηξη η οποία δημιουργήθηκε έστειλε ένα ιπτάμενο αντικείμενο μυστήριο που συνελήφθη με ραντάρ στο Shreveport .

Το AccuWeather μας δίνει μερικές 3D εικόνες ραντάρ από το λογισμικό GRLevelX από το "αντικείμενο μυστήριο."  

3-D ραντάρ του αντικειμένου Μυστήριο που έπληξε Λουιζιάνα
3D εικόνα με τα χρώματα ανακλαστικότητας διαφανή ώστε να μπορείτε να δείτε το πιο πυκνό μέρος του αντικειμένου. Εδώ είναι το ίδιο με επίπεδο 25dBZ ανακλαστικότητας που περιγράφεται (πράγμα που σημαίνει ότι το "κοίλο" μέρος του είναι> 25dBZ)