8 Οκτ 2012

Ληστεία με πυροβολισμούς μέσα στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ Συγγρού - ΦΙΞ - Δύο τραυματίες

Η κινηματογραφική ληστεία έγινε γύρω στις 2:00 το μεσημέρι, ώρα αιχμής για το ΜΕΤΡΟ.
Οι δύο ληστές που είχαν καλυμένα τα πρόσωπά τους με κουκουλες μπήκαν στο κατάστημα που βρίσκεται διπλα στα εκδοτήρια των εισιτηρίων και το οποίο συνεργάζεται με το ανταλλακτήριο συναλλάγματος WESTERN UNION.
Εκείνη τη στιγμή μέσα στο κατάστημα βρισκοταν μόνο ο

υπάλληλος και οι ληστές του ζήτησαν τα χρήματα. Ο ένας από τους δύο που είχε και το όπλο δε διστασε να πυροβολήσει στον αέρα για εκφοβισμό.
Την ώρα που βγήκαν οι ληστές από το κατάστημα έγιναν αντιληπτοί από πολίτες οι οποίοι άρχισαν να φωνάζουν και να τους κυνηγάνε. Ο ένας ληστής κατάφερε να τρέξει και να διαφύγει ενώ ο δεύτερος ληστής ο οποιος είχε και την τσάντα με τα χρήματα εκγλωβίστηκε σε ένα σημείο μέσα στο ΜΕΤΡΟ και πυροβόλησε ξανά στον αέρα για εκφοβισμό.
Δευτερόλεπτα μετά καταφέρνει να βγει τρέχοντας στην έξοδο του ΜΕΤΡΟ στο ρεύμα καθοδου της Συγγρού αλλά και εκεί τον κυνήγησαν πολίτες οι οποιοι του πέταξαν και έναν κάδο απορριμάτων για να τον ακινητοποιήσουν.
Εκεί ο ληστής ξαναπυροβολεί στον αέρα και έτσι τραυματίζει δύο πολίτες. Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο Ελληνα και έναν νεαρό αλλοδαπό από το Μπαγκλαντές οι οποίοι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Ο κάδος των απορριμάτων δεν πετυχαίνει τον ληστή που εξακολουθεί να τρέχει. Ομως πάνω στην προσπάθειά του να περάσει τον δρόμο τον χτυπάει ένα αυτοκίνητο και τον ρίχνει κάτω.
Λίγα λεπτά μετά φτάνει στο σημείο και η αστυνομία η οποία συλαμβάνει τον ληστή.











newsit