31 Οκτ 2012

Στο σπίτι μεγαλοεπιχειρηματία η απόφαση για διωγμό των δημοσιογράφων-ποιοι πήραν μέρος.

Η συνάντηση έγινε σε σπίτι μεγαλοεπιχειρηματία στο Παλαιό Ψυχικό.

Εκτός από τον γνωστό μεγαλοπαράγοντα των ΜΜΕ συμμετείχε και ο ισχυρός άνδρας δημοσιογραφικού ομίλου ο οποίος εμφανίζει τεράστιες ζημίες και παρά την καλή θέληση των τραπεζών δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του.
Δυστυχώς για την συγκυβέρνηση Σαμαρά 3 κορυφαίοι υπουργοί έδωσαν το παρόν στην συνάντηση.

Αφορμή της στάθηκε η λίστα Λαγκάρντ και το περιεχόμενο δεν ήταν άλλο από την φίμωση των δημοσιογράφων που αντιστέκονται στην εγχώρια διαπλοκή.
Σε χρόνο dt εκτός από τον Βαξεβάνη, έφαγε "άγριο ξύλο" ο Γιώργος Τράγκας, κόπηκε ο Αρβανίτης, συνελήφθη ο Σπύρος Καρατζαφέρης.


Στόχος της διαπλοκής είναι να εξουδετερώσει τις φωνές που την βγάζουν στην σέντρα και να το παρουσιάσει αυτό σαν επιθυμία της Τρόικας.
Κι όμως οι δανειστές μας θέλουν- όπως φάνηκε και από τα δημοσιεύματα των Νew York Times με αφορμή την σύλληψη Βαξεβάνη-να διωχθούν οι φοροφυγάδες μεγαλονταβατζήδες της διαπλοκής και όχι οι αγγελιοφόροι-δημοσιογράφοι.

Μέσα σ΄αυτή τη συγκυρία ήλθε και η λανθασμένη απόφαση για απεργία των δημοσιογράφων-ας μην την σχολιάσουμε.

Μείνετε συντονισμένοι στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι" και δείτε στο video τι είπε ο Σπύρος Καρατζαφέρης στον αδελφό του Γιώργο, ο οποίος έκανε εκπομπή στις 2.30 τα ξημερώματα>http://eleftheriskepsii.blogspot.gr