8 Οκτ 2012

Το σεξ μετά τα σαράντα είναι καλύτερο

Για την προσωπική της εμπειρία μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου
Αποκαλυπτική ήταν σε συνέντευξη της σε κυπριακό περιοδικό η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Μιλώντας στο περιοδικό Omikron της Κύπρου, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη δουλειά της, αλλά και στο σεξ μετά τα σαράντα.
«Εγώ έχω δύο πτυχία και ένα μεταπτυχιακό. Δεν πληρώνομαι όμως γι' αυτά, για τα οποία προσπάθησα τόσο πολύ στη ζωή μου. Τα πτυχία μου ήταν με άριστα. Κόπιασα, έδωσα χρόνο απ' τη ζωή μου, στερήθηκα, λόγω διαβάσματος δεν έβγαινα έξω, κουράστηκα, αλλά δεν πληρώθηκα ποτέ γι' αυτά».
Όταν ρωτήθηκε αν θα έκανε πλαστική επέμβαση, απάντησε: «Μα τι λες τώρα; Ούτε για 30 ρυτίδες δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία! Έχω ρυτίδες. Ε, και;»
Δε δίστασε, μάλιστα, να μιλήσει και για το σεξ μετά τα 40, τονίζοντας: «Μετά τα 40 ξέρεις περισσότερο πως λειτουργεί το σώμα σου, έχεις μεγαλύτερη αυτογνωσία, γνωρίζεις τι θέλεις και ξέρεις και πώς να το ζητήσεις.
Πιστεύω ότι για τις γυναίκες το σεξ είναι καλύτερο μετά τα 40, σε αντίθεση με τους άντρες. Βέβαια, αν κρίνω από τον άντρα μου, δεν έχει καμία απολύτως αλλαγή. Λένε, όμως, ότι αλλιώς λειτουργεί ο άντρας στα 30 του και αλλιώς στα 40 του. Είναι σχετικά αυτά».
 
 
 
 
 
 
 
 
pinokio.gr