24 Οκτ 2012

Έλληνες ΞΥΠΝΗΣΤΕ και σταματήστε να ΦΟΒΑΣΤΕ


Έλληνες ΞΥΠΝΗΣΤΕ. Σταματήστε να ΦΟΒΑΣΤΕ. Το Πολιτικό Σύστημα βασίζεται στο ΦΟΒΟ σας για να συνεχίζει να υπάρχει. Το Πολιτικό Σύστημα δεν είναι οι κυβερνήσεις που εξυπηρετούν τον λαό. Ο ΛΑΟΣ δεν πρέπει να ΦΟΒΑΤΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ του αλλά οι ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ. Αλλά σας έχουν κάνει να φοβάστε. Σας ελέγχουν με την ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ, με τα ΧΑΡΑΤΣΙΑ, με τα Μ.Μ.Ε. σας βάζουν στο κεφάλι ιδέες που δεν είναι δικές σας, και σας μαθαίνουν να σκέπτεστε με την ΔΙΚΗ τους ΛΟΓΙΚΗ, αυτή που τους βολεύει.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ, σταματήστε να φοβάστε. Δεν πειράζει να κάνατε λάθος αν ψηφίσατε λάθος. Πρέπει να καταλάβεται ότι ο ΦΟΒΟΣ που σας εμφυτεύουν καθημερινά σας κάνει πλύση εγκεφάλου. Σας ΦΟΒΙΖΟΥΝ διαρκώς, μέρα με την μέρα, ώρα με την ώρα, έτσι ώστε να μην ξεχνάτε ποτέ το αίσθημα του ΦΟΒΟΥ, έτσι ώστε ο ΦΟΒΟΣ σας να γίνετε ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΑΣ ΦΥΣΗ. Κάτι το οποίο θεωρείτε ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ να συμβαίνει, και έτσι το σύστημα διατηρεί την ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ του. Τα φερέφωνα του Συστήματος από κανάλια, ΜΜΕ, ραδιόφωνα, εφημερίδες, και ανεγκέφαλους αμόρφωτους άσκεπτους οπαδούς που τρέχουν σαν τα σκυλάκια πίσω από την εξουσία για κανά ξεροκόμματο, σας πιπιλίζουν το μυαλό. Σκέφτονται για εσάς, και σας βάζουν να σκέπτεστε με τον δικό τους τρόπο, ώστε να οδηγήστε στα συμπεράσματα που αυτοί θέλουν. 

Σας κάνουν να φοβάστε όλο και πιο πολύ, μην χάσετε αυτά που έχετε, τον εφήμερο τρόπο ζωής που σας έκαναν να πιστέψετε ότι έχει αξία, ενώ οι πραγματικές ΑΞΙΕΣ, καταστρατηγούνται καθώς η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ γίνεται ένα έμμεσο ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ που όχι μόνο δεν κοιτάει τα συμφέροντα του ΛΑΟΥ, αλλά αυτά των ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ. 

ΞΥΠΝΗΣΤΕ, σταματήστε να φοβάστε. Κλέβουν τις ζωές σας, κλέβουν το μέλλον των παιδιών σας, κλέβουν την ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ, και εσείς αναλώνεστε σε ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ή ΔΕΞΙΑΣ ξεχνώντας ότι αυτά είναι παιχνίδια του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ που θέλει τον ΛΑΟ να είναι χωρισμένος. Ξεχνάμε την ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ μας, όχι μόνο σαν ΕΛΛΗΝΕΣ αλλά και σαν ΆΝΘΡΩΠΟΙ, γιατί εμείς γινόμαστε στην τελική ένα καλό πείραμα, που αν το αφήσουμε να πετύχει θα είναι η αρχή της υποδούλωσης και άλλων λαών. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, υπάρχει ένα σύστημα υποδούλωσης των ΛΑΩΝ, από ένα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΛΟΜΠΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ και ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ που ορέγονται την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ και την ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. 

Αυτό μπορεί να μας φαίνεται παράλογο γιατί εμείς οι απλοί άνθρωποι δεν είμαστε έτσι. Αλλά η εξουσία διαφθείρει, και οι πιο ισχυροί άνθρωποι πάνω στον ΠΛΑΝΗΤΗ είναι όχι μόνο διεφθαρμένοι αλλά και ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ, έχουν χάσει την ΗΘΙΚΗ για χάρη της ΕΞΟΥΣΙΑΣ. Μην περιμένετε οι Κυβερνήσεις μας και οι πολιτικοί μας να είναι αδιάφθοροι. Λένε ότι θα πολεμήσουν την διαφθορά και εννοούν ότι θα πολεμήσουν ότι πάει ενάντια σε αυτούς. Δεν υπάρχει σύστημα που να μπορεί να ελέγξει τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ για ΔΙΑΦΘΟΡΑ αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και ούτε θέλουν να υπάρξει. Είναι υποχείρια των ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. 

Ο Στρατός της Ελλάδας πολέμησε στο ΒΙΕΤΝΑΜ, ο Στρατός της Ελλάδας είναι στο Αφγανιστάν και πόσα ακόμα που δεν ξέρουμε. Ο Μόνος που μπορεί να ελέγξει τις κυβερνήσεις είναι ο ΛΑΟΣ. Αλλά δεν υπάρχει ΒΟΥΛΗ του ΛΑΟΥ, να αντιπολιτεύεται την ΒΟΥΛΗ των εκλεγμένων. Δεν υπάρχει αγορά, ούτε συμμετοχή στα κοινά, αλλά ούτε και επιμόρφωση γι’ αυτό το θέμα. Για ποια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μιλάμε λοιπόν; Αναλογιστείτε παρακαλώ. 

Συλλογιστείτε. Σκεφτείτε. Ενιμερωθείτε αλλά πάλι σκεφτείτε για λογαριασμό σας. Μην σκύβετε το κεφάλι μπροστά στα ΨΕΜΑΤΑ που σας λένε η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. Σχεδόν κανένας δεν λέει την ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Η ΕΛΛΑΔΑ έχει κοιτάσματα ΑΞΙΑΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ, αλλά οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ μας δεν θέλουν να είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Θέλουν να μας ΦΟΒΙΖΟΥΝ για να σκύβουμε το κεφάλι και να μην μιλάμε. Θέλουν να ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ για να τους ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ. Αυτό είναι το ΔΟΓΜΑ του ΣΟΚ. Μας φανερώνουν μια ΑΠΕΙΛΗ και μετά έρχονται σαν ΣΩΤΗΡΕΣ. 

Η ΒΙΑ δεν φέρνει λύση. Η ΒΙΑ δημιουργεί περισσότερη ΒΙΑ. Η ΛΥΣΗ είναι η μη-ΒΙΑ. Τα ΜΑΤ είναι ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ. Μην φοβάστε τα ΜΑΤ. Τα ΜΑΤ είναι ΜΑΝΤ. Είναι ΜΟΝΑΔΑ ΑΠΟΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. Η Νέα Τάξη είναι το Παγκόσμιο Καθεστώς Υποδούλωσης που θέλουν να περάσουν. Δουλεία και Απόλυτος Έλεγχος. 

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟ ΞΥΛΟ. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΜΗ ΒΙΑΣ είναι ο αποφασιστικός ΔΡΟΜΟΣ που μπορεί να επιφέρει ΝΙΚΕΣ και ΘΡΙΑΜΒΟΥΣ και μπορεί να αλλάξει το κατεστημένο. Να διώξουμε τα ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ και τους ΑΛΗΤΕΣ που τα ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ έξω από την χώρα μας, για να εξυγιάνουμε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ και να δώσουμε πραγματική ΔΥΝΑΜΗ και ΕΞΟΥΣΙΑ στο ΛΑΟ και να αναδείξουμε ΑΞΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ. 

Μην ΦΟΒΑΣΤΕ το ΞΥΛΟ. Μην φοβάστε να πολεμήσετε με τον ΗΘΙΚΟ ΤΡΟΠΟ της αντίδρασης ενάντια στον ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ όπου ένας άνθρωπος βαράει έναν άλλον άνθρωπο για να διαφυλάξει την ΙΔΙΩΤΕΙΑ. 

Ο ΜΑΧΑΤΜΑ ΓΚΑΝΤΙ αντιστάθηκε και τον χτύπησαν πολλές φορές όπως και όσους αντιστάθηκαν στην ίδια την ΒΙΑ. Αντί να φέρνουμε ΜΟΛΟΤΩΦ και ΠΕΤΡΕΣ θα φέρνουμε ΓΑΖΕΣ και ΕΠΙΔΕΣΜΟΥΣ και ΚΑΜΕΡΕΣ. Αν χτυπάνε έναν τα ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ένας ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ θα μπαίνει μπροστά στον αγώνα, και μετά ο επόμενος, και μετά ο επόμενος, και μετά ο επόμενος. ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΠΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΤΗΘΕΙ ΑΛΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ. Μπορεί να μας χτυπήσουνε, μπορεί να μας βαρέσουνε, αλλά στο τέλος θα νικήσουμε γιατί η μάχη μας είναι ΗΘΙΚΗ και έχει πραγματική ΑΞΙΑ. 

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ, σας θέλουνε να φοβάστε και να σκύβετε το ΚΕΦΑΛΙ και να λέτε: όλα είναι καλά. Όλα θα πάνε καλά. ΟΧΙ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, αυτό είναι ένα ψέμα και όλοι το ξέρουμε. ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ μας λένε ΨΕΜΑΤΑ οι ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ. Ξέρουμε τον ΞΥΛΙΝΟ ΛΟΓΟ τώρα πια και ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ που έχουν. 

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ! Οι πρόγονοί μας δεν φοβήθηκαν απέναντι στον Τούρκο, απέναντι στον Γερμανό, απέναντι στους Ιταλούς, απέναντι στους αναρίθμητους ΠΕΡΣΕΣ. Είμαστε ένας λαός που έχει νοιώσει τον πόλεμο μέσα στο πετσί του από τα ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ και μέχρι και οι ΠΕΤΡΕΣ το μαρτυρούν. ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ, ξεχνώντας την ΙΣΤΟΡΙΑ μας; Θα κάνουμε πίσω τώρα που ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΘΙΚΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; 

Το ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ είναι οι ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ. Το Δεύτερο βήμα είναι το ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ σε ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, να παραλύσουμε το σύστημα. Ή μήπως ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, τρέμουμε και κρυβόμαστε ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΩ από την ΦΟΥΣΤΑ της ΜΑΜΑΚΑΣ μας και δεν ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΟΥΜΕ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ; 

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ, δεν υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΑ, υπάρχουν οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ που μας βλέπουν σαν ΑΡΙΘΜΟΥΣ και ΛΕΦΤΑ. Χωρίς τα ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ οι τράπεζες είναι ένα ΤΙΠΟΤΑ. Αλλά γιατί δεν αντιστοιχεί ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στους ΕΛΛΗΝΕΣ; 

Γιατί υπάρχουν τέτοιες ΑΝΙΣΣΟΤΗΤΕΣ; ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙΒΑΣΙΛΕΥΕ, αυτοί ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και που το πάνε το πράγμα. Σας ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΕΙΛΩΤΕΣ, ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗ ΠΡΟΒΑΤΑ που δεν θα σηκώνουν κεφάλι και θα διατηρούν αυτές τις ανισότητες, που θα πληρώνουν για τα ταξίδια ΑΝΑΨΥΧΗΣ, τα ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ, τις ΒΙΛΕΣ, και τις ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ των σύγχρονων ΦΑΡΑΩ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ενώ ο ΚΟΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ, ενώ η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΠΝΕΕΙ ΚΥΚΝΙΟ ΑΣΜΑ, ενώ η ΦΥΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ και οι ΛΑΟΙ διδάσκονται πώς να μισούν ο ένας τον ΑΛΛΟ για να βγάζουν λεφτά τα μεγάλα ΑΦΕΝΤΙΚΑ. 

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ το ΣΥΣΤΗΜΑ. Καταλάβετέ το, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ και ΚΛΕΦΤΕΣ. Δεν λένε ΨΕΜΑΤΑ για το καλό των ΛΑΩΝ, αλλά για το καλό των δικών τους ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. Σας κάνουν ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΛΟΥ γιατί δεν σας θέλουν να σκέπτεστε για λογαριασμό σας. Η Ελεύθερη και ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ είναι ένα ΌΠΛΟ εναντίων τους. Η ΓΝΩΣΗ είναι ΔΥΝΑΜΗ. Γιατί όταν κάποιος γνωρίζει ότι έχει ΚΑΡΚΙΝΟ τότε τον πολεμά και κάνει ότι απαραίτητο για να θεραπευτεί, ακόμα και αν είναι επίπονο. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ είναι ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ. Μην φοβάστε να πολεμήσουμε για το καλό των παιδιών μας, για τις ηθικές αξίες, για την ΙΣΟΤΗΤΑ και τον ΛΟΓΙΚΟ ΒΙΟ. 

ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΩΝ ΣΑΠΙΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ. Συσπειρωθείτε σε ΟΜΑΔΕΣ και ενημερωθείτε. Η Γνώση είναι Δύναμη. Κατανοώντας πως λειτουργεί το σύστημα αντιστεκόμαστε σε αυτό αποτελεσματικά και ενημερώνουμε και άλλους πολίτες. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της ΑΜΑΘΕΙΑΣ. Και η ημιμάθεια, και η αμάθεια πάνε παρέα με την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ των ΜΜΕ και των ΦΕΡΕΦΟΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ στην χώρα μας. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ και τους ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ που το ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ και το ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΡΙΣΗ και τους έχει κάνει ΒΙΑΙΟΥΣ και ΑΣΚΕΠΤΟΥΣ. Αλλά δεν μπορούν να μας ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ για ένα ΜΙΣΘΟ. Θα μείνουμε ΑΚΟΥΝΗΤΟΙ, πολεμώντας το ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ μέχρι να διαλυθούν όλες οι ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, μέχρι να φτάσει η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ, μέχρι να αποζητηθεί ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ και μέχρι να υπάρξει ΡΙΖΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ. 

ΑΔΕΛΦΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ. Είμαστε όλοι στοχοποιημένοι ΔΟΥΛΟΙ, η ιερά γη των ΠΡΟΓΟΝΩΝ μας απειλείται από τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ και ο ΛΑΟΣ δεν έχει καμία ΕΞΟΥΣΙΑ, ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ καθημερινά. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ το ΚΑΘΕΣΤΩΣ του ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ και της ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΝΑΙΟΙ. Η ΓΕΝΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΑΝΤΑΜΙΒΟΝΤΑΙ Σ’ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ. 

ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ, με νύχτα και με ΔΟΝΤΙΑ μέχρι να αποκατασταθούν οι ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ και δεν θα ησυχάσουμε αν ο ΛΑΟΣ δεν πάρει την ΕΞΟΥΣΙΑ στα χέρια του. Ο ΛΑΟΣ είναι ΙΚΑΝΟΣ. Ο ΛΑΟΣ έχτισε αυτές τις ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ο ΛΑΟΣ έχει την ΔΥΝΑΜΗ να ανεβάζει κυβερνήσεις και να κατεβάζει κυβερνήσεις, γιατί οι κυβερνήσεις είναι του ΛΑΟΥ. Γι’ αυτό είναι ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ η κίνηση να ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ. Δεν είναι απλά το ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Είναι οι δυνάμεις που κρύβονται πίσω από αυτό. Αυτό ΠΡΕΠΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ να το ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ. Όλοι πρέπει να εξεγερθούμε ενάντια στις πρωτόγονες ολιγαρχικές κοινωνίες της βαρβαρότητας όπου ο απλός πολίτης δεν έχει τον λόγο, δεν έχει άποψη, δεν έχει δύναμη και είναι απλά ένας δούλος, ένα πρόβατο στο μαντρί για παραγωγή ευμάρειας των ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΚΑΣΤΩΝ και την ΑΜΒΛΥΝΣΗ των ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΝΙΣΣΟΤΗΤΩΝ. 

ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ και δείτε πως σας πίνουν το αίμα, πως σας καταστρατηγούν τα δικαιώματα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Και αν είναι λίγο καλά δεν θα είναι για πολύ ακόμα. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΗΘΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ στο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ μέχρι να ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ, μέχρι να ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ.

παρακαλώ τυπώστε το και μοιράστε το και σε συνανθρώπους σας που δεν έχουν ίντερνετ 


http://diadrastiko.blogspot.gr