22 Αυγ 2012

Σε ποια χώρα προτιμούν το cyber από το πραγματικό σεξ;


Στη συγκεκριμένη χώρα τουλάχιστον οι μισοί της κάτοικοι (ηλικίας κάτω των 35), κάνουν ή έχουν κάνει cyber sex. Οι 7 στις 10 γυναίκες της (οι οποίες είναι εξαιρετικής ομορφιάς άλλωστε), προτιμούν την αυτοικανοποίηση πίσω από την οθόνη ενός υπολογιστή παρά να απολαμβάνουν το σεξ με τον σύντροφο τους, ή καμιά φορά και τα δύο. Το ίδιο και οι άνδρες, οι οποίοι σε ποσοστό 80%, επιδίδονται σε σεξ μέσα από το διαδίκτυο, και οι περισσότεροι προτιμούν να κάνουν ερωτικές γνωριμίες και όχι μια σταθερή σχέση. Πάει κάπου το μυαλό σας; Ποια πιστεύετε ότι είναι η χώρα της εικονικής ερωτικής επαφής...;
Αν σκεφτήκατε την χώρα μας, την Ελλάδα καλά κάνατε. Τα στοιχεία αφορούν τ
ους Έλληνες και προέκυψαν από έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς και αφορούν το “ιντερνετ σαν αντικείμενο πόθου”. Και σαν να μην έφτανε αυτό, μια παλαιότερη έρευνα που έκανε η Εταιρία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας, διαπίστωσε ότι το 43% των ερωτηθέντων, έγιναν ζευγάρι μέσα ιστότοπους διαδικτυακής γνωριμίας.
Σε παγκόσμιο επίπεδο τώρα νέες έρευνες αποκαλύπτουν ότι τοcyber sex, είναι το αγαπημένο χόμπι των φοιτητών. 9 στους 10 έχουν κάνει cyber sex τουλάχιστον μια φορά. Το 55% χρησιμοποιούν κάμερα όταν το κάνουν, ενώ το 45% γράφουν μηνύματα στα chatrooms. Επίσης 4 στους 10 επισκέπτονται σελίδες πορνό, από το κινητό τους, τουλάχιστον μια φορά το μήνα.