24 Αυγ 2012

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ "ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ" ΜΕΤΑΞΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ! ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ...!


Ομολογούμε πως διαβάζοντας τις περιγραφές των ειδησεογραφικών ιστοσελίδων κι ακούγοντας τα ΜΜΕ (ξέρετε, αυτά που...πολεμάνε τους "εθνικιστές"),περιμέναμε να δούμε κανένα καλό ξύλο, πολλά δακρυγόνα, πέτρες, συγκρούσεις σώμα με σώμα κλπ μεταξύ μελών της Χ.Α και ΜΑΤ!

Όμως, όπως βλέπετε στο βίντεο, τίποτα από αυτά δεν συνέβη! Αντίθετα, είδαμε εντολές τύπου "παραταχθείτε" (!!!), μια φυσουνιά που διέλυσε τους σκληροτράχηλους μεταναστοφάγους και τον συλληφθέντα σε διασκεδαστική στιγμή στη βουλή, βουλευτή Μπούκουρα να λέει σε κατοίκους πως παίρνει όσα ένας συνταγματάρχης, πως κάηκε το μαγαζί του στην Αθήνα ενώ μένει στην Κόρινθο και είναι στους πέντε δρόμους!!!


Επίσης, σε κάποιο σημείο ο ίδιος "υπερεθνικιστής" φωνάζει σε μέλη του που πάνε να επιτεθούν στα ΜΑΤ "όλοι πίσω"! 

Δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω, γιατί κάποιοι φωνακλάδες θα μας χαρακτηρίσουν ξανά με διάφορα κοσμητικά επίθετα, συμπληρώνοντας πάντα πως εμείς είμαστε "στο πληκτρολόγιο", ενώ αυτοί "στους δρόμους και συγκρούονται με το κατεστημένο"!

Το βίντεο μιλάει ξεκάθαρα από μόνο του: Το μόνο που έχουμε να παρατηρήσουμε είναι πως με τέτοια "σόου", τρίβουν τα χέρια τους οι ανθέλληνες αναρχικοί...το γιατί, όλοι το καταλαβαίνουν! 


http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/