15 Αυγ 2012

ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Το σκοτεινό πέπλο της παγκόσμιας διακυβέρνησης έχει απλωθεί στην πατρίδα μας δημιουργώντας ένα ασφυκτικό περιβάλλον για κάθε Έλληνα που διαθέτει αδέσμευτη εθνική συνείδηση. Το ψευτορωμέϊκο λειτουργεί ξεκάθαρα ως δεσμοφύλακας και τοποτηρητής της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας με την διορισμένη κυβέρνηση να προωθεί την συλλογή φόρων και τη δέσμευση εθνικής περιουσίας προς το «περιούσιο» αφεντικό και την αντιεξουσιαστική τάχα αριστερή ψευδοαντιπολίτευση να στηρίζει με ανθελληνικό σθένος τους εισβολείς λαθρομετανάστες.

Το συγκλονιστικό περιστατικό της κακοποιήσεως της μικρής Μυρτώς στην Πάρο ήρθε να δώσει ένα ηχηρό χαστούκι σε μια κοινωνία που ανέχεται ακόμη την πολιτικάντικη στρατηγική μεταλλάξεως που υφιστάμεθα. Αποτελεί ένα αμείλικτο κατηγορητήριο προδοσίας και δοσιλογισμού ενάντια σ’ ένα πολιτικό σύστημα που κρύβει το πρόσωπο του αλλοδαπού τέρατος για να μη φανεί και το δικό του.

Ένα ολόκληρο σύστημα σπεύδει να φορέσει κουκούλα στον εγκληματία, να παράσχει ιατροδικαστικές υπηρεσίες για τη δήθεν κακοποίησή του στις φυλακές και να τον στείλει στα μαλακά των φυλακών ανηλίκων, όταν βοούν οι φήμες για τις υπηρεσίες του λαθροφονιά είτε σε ιδιόρρυθμους αστούς κοσμοπολίτες είτε στις πολιτικοποιημένες πολυπολιτισμικές καταλήψεις.

Από την άλλη έχουμε την κυβέρνηση της ελαφροδεξιάς με τις αριστερές πατερίτσες να προβαίνει στην ενεργοποίηση της επιχείρησης «Ξένιος Δίας» για τον έλεγχο και την πάταξη της λαθρομετανάστευσης ενόψει του συριακού κύματος των νεοταξιτών «ανταρτών» που περιτριγυρίζει τα εθνικά μας σύνορα στον Έβρο. Αυτό βέβαια θα συμβεί στο μέτρο που το αποδεχτούν οι «προοδευτικοί» εταίροι της ΝΔ. Όμως η Αριστερά της Νεοταξικής Προόδου κραυγάζει για την προσβολή προς τον πολιτισμό και την ελευθεριάζουσα δημοκρατία τους αδιαφορώντας για τις ζωές που χάνονται, τα ελληνικά μαγαζιά που κλείνουν, τους Έλληνες ανέργους που αυξάνονται, την ύπαιθρο χώρα που καταστρέφεται.

Το δεύτερο έγκλημα στην Πάρο με τη δολοφονία ενός Έλληνα που πήγε να αποτρέψει μια ληστεία, ο τραυματισμός ενός Έλληνα παραγωγού σε μια λαϊκή αγορά που θέλησε να προστατέψει μια φτωχή Ελληνίδα από την επίθεση ενός λαθρομετανάστη για να της κλέψει μια σακούλα με κηπευτικά, η φωτιά στην Ουρανούπολη από έναν Γεωργιανό όπως λέγεται γιατί δεν του δώσανε δουλειά οι μοναχοί του Αγίου Όρους, δεν λένε τίποτα στους δημοκράτες «ευαίσθητους».

Οι αριστερές καταγγελίες υπέρ της λαθρομετανάστευσης είναι η αποστήθιση και παπαγαλία των καταγγελιών που πέμπει στην Ελλάδα η διεθνιστική ομάδα της Διεθνούς Αμνηστίας και του Human Rights Watch. Διακοπή της επιχείρησης «Ξένιος Δίας», συλλογική ενοχοποίηση, μεταφορά «μεταναστών» με βάση το χρώμα τους και άλλα τινά έναντι των λαθρομεταναστών. Για να εισπράξουν όλοι αυτοί οι «ανθρωπιστές» από τους τάχα μη ανθρωπιστές Έλληνες του 6ου Διαμερίσματος Αθηνών μια γενναία απάντηση για τις χαμένες θέσεις εργασίας, τα θύματα της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, τη χαμένη γειτονιά και ηρεμία που κανέναν συστημικό δεν απασχολούν.

Η κυβερνητική επιδρομή των γραικύλων πολιτικάντηδων συνεχίζεται με την περαιτέρω μείωση στις συντάξεις και στους κατώτερους μισθούς, την αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης, την περικοπή του εφάπαξ. Η σύγκριση του νεοεισερχόμενου στην αγορά εργασίας με 583 ευρώ έναντι του συνταξιούχου που λαμβάνει σύνταξη 1400 ευρώ αποτελεί ξεκάθαρο μήνυμα ψαλιδίσματος των αποδοχών.

Η κατάργηση των διατάξεων που υποχρεώνουν το κράτος να κρατά τον έλεγχο σε δημόσιους οργανισμούς στρατηγικού ενδιαφέροντος ανοίγουν το δρόμο για το ξεπούλημα των δημοσίων οργανισμών ενέργειας, της ΔΕΗ, των ΕΛΤΑ, της οργανισμών ύδρευσης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, των λιμανιών σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη, του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και πλήθους άλλων σε ξένα συμφέροντα.

Η Ελλάδα δεν πρόκειται να βγει από την ύφεση ούτε το 2016 όπως ομολογεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υποστηρικτής της παγκόσμιας διακυβέρνησης ούτε ποτέ αν δεν αποκτήσουμε κυβέρνηση που θα αποκαταστήσει την εθνική παραγωγή και ανεξαρτησία μας. Στο μεταξύ από το ινστιτούτο εργασίας της ΓΣΕΕ σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής η ανεργία τον Μάιο καταγράφηκε στο 23,1% όταν στους νέους εξακοντίζεται στο 55%. Το 2013 η ανεργία στους Έλληνες θα αγγίξει το 30%, χωρίς βέβαια σε όλα αυτά να υπολογίζονται οι διάφορες μορφές ελαστικής και περιστασιακής εργασίας.

Οι δημοσκοπήσεις μάς λένε ότι το 30% των Ελλήνων θέλουν να βγούμε από το ευρώ όταν το 24% πιστεύει ότι με κάθε νόμισμα τα πράγματα θα πάνε άσχημα. Το 94,1% απαντούν ότι οι πολιτικάντηδες δεν είναι ούτε τίμιοι ούτε διαφανείς, ενώ στο θέμα των αντιλαϊκών οικονομικών βαρών οι ερωτηθέντες δίνουν 56,4% πιθανότητες για μια κοινωνική έκρηξη έως το τέλος του χρόνου.

Όμως οι «κοινωνικά ευαίσθητοι» του καθεστώτος ενδιαφέρονται μονάχα για το πώς θα ισοπεδώσουν τη γλώσσα και θα απαγορέψουν τον εκκλησιασμό στα σχολεία όταν σε άλλες χώρες για τα ίδια ζητήματα στήνουν φονικές ισλαμικές «ανοίξεις» ή απολύουν από τις εργασίες όσους δηλώνουν την πίστη τους στα πολιτισμένα δυτικά κράτη. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα απορρίπτει τις ξένες διακυβερνήσεις, την αλλοίωση της εθνικής μας φυσιογνωμίας, και τον λαθρομεταναστευτικό πολυπολιτισμό. Υπέρ άνω όλων είναι η ζωή των Ελλήνων και η εθνική ανεξαρτησία της Ελλάδος με την εργασία και την κυριαρχία του λαού μας και μόνον. Είναι η Ισχυρή και Καθαρή Ελλάδα της ασφάλειας και της δημιουργίας.