8 Αυγ 2012

Η πραγματικότητα για τη κατάμαυρη προπαγάνδα σύνδεσης των ελλειμμάτων των Ασφαλιστικών Ταμείων, με λίγες παράνομες συντάξεις μαϊμουδοανάπηρων


1.— Η νομοθεσία επιτρέπει σε ανάπηρους άνω του 67% και σε αρκετές περιπτώσεις κάτω του 67%, να συνταξιοδοτούνται. Όταν δεν υπάρχει θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος με πραγματικά ένσημα, ο ανάπηρος λαμβάνει ένα ευτελές επίδομα αναπηρίας. Όταν υπάρχει θεμελιωμένο συνταξιοδοτικό δικαίωμα, ο ανάπηρος δικαιούται πλήρη (ΑΝΑΛΟΓΑ με τα χρόνια υπηρεσίας) σύνταξη, συν μια μικρή και γελοία προσαύξηση (από 25 έως 225 € – ανάλογα το ποσοστό αναπηρίας).
2.— Επειδή οι λεγόμενες κατ΄ ευφημισμό ΑΝΑΠΗΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, εδώ στο Ελλαδιστάν, είναι ο ορισμός του εξευτελισμού του ανάπηρου, η νομοθεσία επιτρέπει ΚΑΙ ΠΡΙΜΟΔΟΤΕΙ τη πρόσληψη και απασχόληση αναπήρων, χωρίς να υπάρχει λογικό πλαφόν διακοπής ή αναλογικής περικοπής της καταβαλλόμενης αναπηρικής σύνταξης.ΚΑΠΟΤΕ η απασχόληση, κυρίως στον Δημόσιο τομέα, αναπήρων δεν επιτρεπόταν, ενώ στον ιδιωτικό τομέα, είναι αδιανόητο να εξαναγκαστεί ο επιχειρηματίας να πληρώνει ανάπηρους, εκτός αν αναλαμβάνει το μισθολογικό κόστος το κράτος.

3.— ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μιλά για το φιάσκο των απογραφών συνταξιούχων και κυρίως του ΙΚΑ. Τι απέγιναν οι δήθεν ανύπαρκτοι 40.000 συνταξιούχοι??? ΟΥΤΕ ΜΙΣΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ


4.— ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μιλά, για το πόσα ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ με τη πρώτη απογραφή συνταξιούχων ΜΟΝΟ του υπό πτώχευση ΙΚΑ και ΠΟΣΑ ΘΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕ με τη δεύτερη απογραφή μέσα σε 3 μήνες. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ για ακόμα μία κραυγαλέα σπατάλη, αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΗΤΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.


5.— Ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος, αμέσως μετά την Α΄ Απογραφή Συνταξιούχων του ΙΚΑ, διέδιδε ψευδώς, περί υπάρξεως 200.000 και πλέον παράνομων συνταξιούχων και εν τέλει κατάντησε να λέει και να ξαναλέει, ότι τελικά βρέθηκαν, 40.000 παράνομοι συνταξιούχοι και κυρίως ψευδοανάπηροι. Όχι ότι δεν υπάρχουν μαϊμού ανάπηροι και …τυφλοί οδηγοί ΤΑΞΙ, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν κάνουν τίποτα, λόγω της εμπλοκής κομματικών κοπρόσκυλων ολόκληρου του ψευδοϊδεολογικού φάσματος, στην έκδοση πλαστών πιστοποιητικών αναπηρίας. Από αρμόδια εισαγγελική αρχή, την οποία επισκέφθηκε ο τελευταίος υπουργός ανεργίας της τρόϊκα άγνωστο γιατί, έχει δηλωθεί απερίφραστα, ότι οι περιπτώσεις που έχουν προωθηθεί για δικαστική διερεύνηση πανελλαδικά, δεν ξεπερνούν τις ….ΔΩΔΕΚΑ (12)!!!!….


6.— Το βασανιστικό ερώτημα που απασχολεί σοβαρούς οικονομολόγους είναι, το σε πόσους μήνες άραγε, θα διεξαγάγει ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ κοπρίτης διευθυντής του ψευδοΠΑΣΟΚ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, τη ….τρίτη και φαρμακερή απογραφή συνταξιούχων ΙΚΑ, και το σε ποιο μουσείο θα φυλάσσονται τα πορίσματα της μακακίας του….
ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ….. Μπορούσα να βγω με ικανοποιητική σύνταξη λόγω σοβαρής αναπηρίας, αλλά συνέχισα να δουλεύω σκληρά, μέχρι να συμπληρώσω 36,5 χρόνια πραγματικής ασφάλισης.
Με την εισφοροκλοπή του 50% των ασφαλιστικών εισφορών από ληστές εργοδότες κατά μέσο όρο επί μια 40ετία, να μας μιλήσετε αληταράδες, για τα πόσα δισεκατομμύρια έχετε παραγράψει υπέρ των συνενόχων σας.

Αν στα κλεμμένα δισεκατομμύρια ΕΥΡΏ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ, Ασφαλιστικών Εισφορών, προσθέσουμε και τι ληστεία που κάνατε σε βάρος ΟΛΩΝ των Ασφαλιστικών Ταμείων μέσω του χρηματιστηρίου των σιωνιστών της Αθήνας, ΤΟΤΕ, θα προκύψει ένα αστρονομικό ποσό, που εξαφανίζει ελλείματα και δημόσιο χρέος. 

Αν δε αφαιρέσουμε και την απάτη, με την οποία φορτώνεται το κράτος με τις κάλπικες ανακεφαλαιοποιήσεις των ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ τραπεζών, τότε είμαι σίγουρος, ότι εύκολα θα πάμε για πλεόνασμα, το οποίο βέβαια η συμμορία σας δεν επιτρέπει, για παγκοσμίως γνωστούς ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟΥΣ λόγους του διεθνούς σιωνισμού.