22 Αυγ 2012

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟΥ Θα γίνουν πόλεμοι πολύ κοντά μας για την Ορθοδοξία.


1.Μπορεί οι μεγάλοι να έχουν τα δικά τους σχέδια και συμφέροντα, οικονομικά και πολιτικά, αλλά μέσα απ’αυτά ο Θεός φανερώνει και προωθεί το θεικό σχέδιο.

2.Το γένος των Ελλήνων θα μεγαλώσει, αν και οι υποτιθέμενοι φίλοι μας θα’θελαν να το τσαλακώσουν και θα’ταν γι’αυτούς ευχάριστο. Αλλά ο Θεός δε θα το επιτρέψει. Θα κανονίσει ο ΧΡ(Ε)ΙΣΤΟΣ τις υποθέσεις του έθνους. Η Τουρκία θα καταστραφεί. Έρχεται μεγάλη μπόρα σύντομα. Θα μας αγγίξει. Δεν θα μας καταστρέψει. Μετά απ’αυτή τη μπόρα θα επέμβει η χάρη του Χριστού. Όλοι ανεξαρτήτως θα πιστέψουν, αλλά δε θα έχουν το μισθό των σημερινών Χριστιανών.

3.Οι Τούρκοι όταν βλέπουν Έλληνες είναι όλο ανησυχία και φανερώνουν με αυτό ότι τα μέρη της Μικρά Ασίας δεν είναι δικά τους, αλλά τα έχουν αρπαγμένα και φοβούνται. Η ώρα τους είναι κοντά. Θα τα δείτε όλα.

4.Όταν πάρουμε την Αγία-Σοφία, θ’ανοιξει η πύλη. Αυτή την πύλη δε την ξέρει κανείς.

5.Θα οικονομήσει ο Θεός. Σ’αυτό τον πόλεμο όλοι θα είναι ηττημένοι. Ο ελληνικός στρατός θα είναι θεατής. Δε θα γυρίσει κανένας νικητής. Γήπεδο θα είναι η Παλαιστίνη. Θα ενωθούν Αιγύπτιοι, Άραβες, Λίβυοι και θα επιτεθούν προς το Βορρά. Μετά θα επιτεθεί η Ανατολή στη Δύση. Τάφος θα είναι η Νεκρά Θάλασσα. Αυτό θα είναι το πρώτο ημίχρονο. Υπάρχει και δέυτερο ημίχρονο. Μετά από αυτά τα γεγονότα, ο άνθρωπος θα φτάσει σε αδιέξοδο και τότε όλοι θα ζητούν να μάθουν για το ευαγγέλιο, το Χριστό και την Παναγία. Ο κόσμος θα συγκλονιστεί πάρα πολύ. Ο Χριστός θα λυπηθεί υπερβολικά τους ανθρώπους και θα γίνει Θεία επέμβαση για να πιστέψουν. Δε θα είναι αυτή όμως η Δευτέρα Παρουσία.

6.Θα γίνουν πόλεμοι πολύ κοντά μας για την Ορθοδοξία.

7.Ο αρχηγός του πολέμου θα είναι Εβραίος. Εκείνος και ο Πάπας τα παιδιά του διαβόλου θα τα θεωρεί δικά του, αρκεί να τον αναγνωρίσουν σαν αρχηγό. Όπως λέγει ο Άγιος Κοσμάς, τον Πάπα να καταράσθαι, γιατί αυτός θα είναι η αιτία.


1greek.wordpress.com/