21 Ιουν 2012

"Ανακάλυψαν" πάλι "στρατόπεδο εκπαίδευσης τρομοκρατών" στο Λαύριο

Ξανά-μανά από την Τουρκία το τροπάρι περί ...στρατοπέδου εκπαίδευσης ...τρομοκρατών στην Ελλάδα! Η καραμέλα που έχουν φτιάξει και ...πιπιλάνε κάθε φορά που θέλουν να μπλέξουν την Ελλάδα έχει ως ...περιτύλιγμα  το κέντρο φιλοξενίας διαφόρων προσφύγων στο Λαύριο  το οποίο η Άγκυρα ( και ο κατευθυνόμενος τύπος) έχει βαφτίσει ...''στρατόπεδο εκπαίδευσης τρομοκρατών''- εννοώντας τους κούρδους πρόσφυγες διαφόρων οργανώσεων  κούρδων ( ή ενδεχομένως και ''πρόσφυγες΄΄ ή και καλυμένους πράκτορες ). Χθές λοιπόν - όπως προκύπτει από τα ρεπορταζ των τουρκικών εφημερίδων έγινε ανακοίνωση ή ''διαρροή'' ότι καταζητούνται δυο “τρομοκράτες” - ένας άνδρας και μια γυναίκα - που κατηγορούνται ότι  είχαν σκοτώσει  αστυνομικό στην περιοχή Γκαζιοσμάνπασά της Κωνσταντινούπολης  και ότι …είχαν εκπαιδευτεί στο στρατόπεδο Λαυρίου!.
 


H Star  και με τον τίτλο «καταζητούνται παντού οι δολοφόνοι του αστυνομικού» γράφει ότι διανεμήθηκαν στον τύπο οι φωτογραφίες 2 “τρομοκρατών”, ( μίας γυναίκας και ενός άντρα) περίπου  25 ετών  που είχαν σκοτώσει τον αστυνομικό Ζεκεριά Γιουρτακούλ στην περιοχή Γκαζιοσμάνπασά της Κων/λης.
 
Διαπιστώθηκε - γράφει - ότι οι εν λόγω “τρομοκράτες” είναι σεσημασμένοι και κυκλοφορούν με πλαστές ταυτότητες. Ακόμα εξακριβώθηκε πως ανήκουν σε παράνομη αριστερή οργάνωση και ότι έτυχαν εκπαίδευσης στο στρατόπεδο Λαυρίου στην Ελλάδα και στην συνέχεια ήρθαν στην Τουρκία παράνομα με πλαστές ταυτότητες. Το δημοσίευμα πλαισιώνεται , όπως και τα υπόλοιπα δημοσιεύματα με τις φωτογραφίες των 2 τρομοκρατών.
 
Η Milliyet γράφει για το θέμα με τον τίτλο «καταζητούνται παντού» και δημοσιεύει τις φωτογραφίες τους κάτω από τις οποίες γράφει ότι είχαν εκπαιδευτεί στην Ελλάδα. Η εφημερίδα γράφει ότι πρόκειται για μέλη της παράνομης αριστερής οργάνωσης DHKP-C που είχαν εκπαιδευτεί στο Λαύριο, στην Ελλάδα.
 
H Τurkiye γράφει για το θέμα στην πρώτη σελίδα με τον τίτλο «Ιδού οι δολοφόνοι του αστυνομικού» και στην λεζάντα των φωτογραφιών τους γράφει ότι “ανακοινώθηκε πως είχαν εκπαιδευτεί στα στρατόπεδα τρομοκρατών στην Ελλάδα”.
 
Η Radikal αναφέρεται στο θέμα  με τον τίτλο « Η αστυνομία καταζητεί παντού τους 2 τρομοκράτες» και επισημαίνει ότι είχαν εκπαιδευτεί στην Ελλάδα.
 
Η Haberturk γράφει για το ίδιο θέμα  με τον τίτλο « τους κυνηγά η αστυνομία» επισημαίνοντας ότι είναι μέλη της παράνομης αριστερής οργάνωσης DHKP-C και εκπαιδευτήκαν στο στρατόπεδο του Λαυρίου στην Ελλάδα.
 
Η Yeni Safak αναφέρεται στο θέμα επισημαίνοντας ότι είχαν εκπαιδευτεί στην Ελλάδα και στην συνέχεια εισήλθαν με πλαστές ταυτότητες στην Τουρκία.
 
Η Vatan  γράφει  με τον τίτλο « Ιδού οι δολοφόνοι του αστυνομικού» και επισημαίνει σε υπότιτλο και στο κείμενο πως οι 2τρομοκράτες εκπαιδεύτηκαν στην Ελλάδα και είναι μέλη της παράνομης αριστερής οργάνωσης DHKP-C
 
 
Στο ίδιο θέμα αναφέρεται η Zaman  με τον τίτλο «Εξακριβώθηκε η ταυτότητα των δολοφόνων του αστυνομικού».
 Πλήρης η δηλητηριώδης διαρροή περ'ί Ελλάδας ενώ ξέρουν ότι είναι ένας απ΄λος καταυλισμός προσφύθγων καιόχι...στρατόπεδο! 


http://www.onalert.gr