26 Απρ 2012

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ - ΣΟΚ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΚΛΟΓΕΙΣ

“Στις επικείμενες εκλογές πρέπει να μιλήσει ο Λαός”
Βρισκόμαστε σε μια ιστορική για την χώρα μας στιγμή, που θα καθορίσει όχι μόνο το προσωπικό μας μέλλον, αλλά και το μέλλον των παιδιών μας, των επόμενων γενεών, της πατρίδας και της Ευρώπης. Σε εμάς έπεσε η τεράστια αυτή ευθύνη και η στάση μας θα γραφτεί στη νέα ιστορία της Ελλάδας! Είναι η χρονική στιγμή κατά την οποία καλούμαστε να αλλάξουμε νοοτροπίες και συνήθειες, να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας μπροστά στην κάλπη, να ψηφίσουμε σαν έθνος και όχι σαν μονάδες. 
Κατά την προεκλογική περίοδο, όπως και στο παρελθόν, ακούμε πολλά παραμύθια. Τάζουν και ψεύδονται ασύστολα, ελπίζοντας ότι ο κόσμος εξακολουθεί να κοιμάται και να τρώει κουτόχορτο... Ισχυρίζονται μάλιστα ότι οποιαδήποτε άλλη επιλογή, εκτός του πρασινογάλαζου διδύμου, θα επιφέρει χάος και καταστροφή. Τακτική η οποία μοναδικό σκοπό έχει να προκαλέσει τρόμο στους Έλληνες πολίτες.


Ο λαός λοιπόν δεν θέλει μία «Κυβέρνηση σωτηρίας» αποτελούμενη από τα ίδια κόμματα που στηρίζουν τη σημερινή, η οποία θα αποσκοπεί στο να ολοκληρώσει το «έργο» της πλήρους παράδοσης της Ελλάδας στις διαθέσεις των ξένων. Σε αυτές τις εκλογές πρέπει να γίνει πράξη ο παραμερισμός της «κλίκας» από την εξουσία, ο εκθρονισμός των φαύλων, των ανάξιων, των ανίκανων, των άεργων, αυτών που έχουν αναγάγει τη πολιτική σε βιοποριστικό επάγγελμα, των απάνθρωπων επαγγελματιών πολιτικών! Γιατί έτσι προέκυψε η διαπλοκή και η εκτεταμένη διαφθορά με όλα τα επακόλουθα. Κανένας τους εξάλλου δεν μας λέει δημόσια ότι έχει πρόθεση να καταργήσει το νόμο περί ευθύνης υπουργών και βουλευτών. Και ήρθε η ώρα να τιμωρηθούν οι ένοχοι επιτέλους!
ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ, ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΛΑΟΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΞΟΥΝ... ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ... 
Δείτε τί ακριβώς πρόκειται να εφαρμόσει η προετοιμαζόμενη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές. 
• Κατάργηση 13-14ου μισθού (παντού)
• Νέα μείωση του βασικού μισθού σε επίπεδα Βουλγαρίας, μαζί με όποιες μειώσεις επιφέρει σε μισθούς, επιδόματα ανεργίας κλπ.!
• Νέα μείωση βασικών και επικουρικών συντάξεων
• Μείωση κατά 10 ημέρες της ετήσιας άδειας
• Μείωση των προσαυξήσεων (από 75% σε 50% ή και 25%) με τις οποίες αμείβεται η απασχόληση σε Κυριακές και αργίες
• Πλέον ευέλικτες σχέσεις εργασίας, κατάργηση συμβάσεων και δικαιωμάτων
• Άμεση απόλυση 50 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων το 2012. 200.000 απολύσεις σε βάθος τριετίας
• Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα - Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά
• Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε από απόλυση είτε από σύνταξη
• Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄ κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές
• Αύξηση του υπερμειωμένου συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%
• Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά
• Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ
• Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα
• Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
• Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας
• Επιπλέον μείωση ή κατάργηση του αφορολόγητου ορίου
• Αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών ακινήτων κάθε χρόνο
• Εξίσωση πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης
• Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών
• Μονιμοποίηση του έκτακτου φόρου ακινήτων μέσω της ΔΕΗ και ενοποίηση όλων των φόρων επί της ακίνητης περιουσίας, σε μόλις δύο: σε ένα φόρο θα ενωθούν οι 33 φόροι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε άλλον έναν όλο οι φόροι του κράτους
• Φόρος ιδιοκατοίκησης (ένα είδος ενοικίου για όσους μένουν σε δικά τους σπίτια)
• Κατάργηση της μισθοδοσίας του Κλήρου
• Χαράτσια εφορίας ακριβώς μετά τις εκλογές: (Φόρος εισοδήματος, Έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, Τέλος επιτηδεύματος, ΕΤΑΚ 2009, Έκτακτη εισφορά ακινήτων, ΦΑΠ 2010, ΦΑΠ 2011, Ειδικό τέλος ακινήτων (χαράτσι) για το 2012)
• Ιδιώτες φοροεισπράκτορες
• Πλήρες ξεπούλημα της εθνικής κυριαρχίας και περιουσίας
Όταν λοιπόν θα ακούμε, όλα όσα πρόκειται να μας "πουλήσουν" και να υποσχεθούν προεκλογικά οι υπηρέτες των Εποπτών, των Μνημονίων και των Δανειακών Συμβάσεων και κυρίως όταν θα φτάσει η ώρα της κάλπης, καλό είναι να έχουμε κατά νου την επερχόμενη λαίλαπα.
Η ώρα της κρίσεως έφθασε.
Είναι γεγονός ότι ο μόνος τρόπος να αποφύγουμε την αιχμαλωσία και την εξαθλίωση, όπου μας έχουν οδηγήσει, είναι να αποκτήσουμε νέα πολιτική ηγεσία, που θα μας οδηγήσει σε μια νέα πολιτική πραγματικότητα. Είναι πιθανό να χρειαστούν και άλλες εκλογικές αναμετρήσεις. Όμως, ο λαός ΜΠΟΡΕΙ να αλλάξει τα πάντα άμεσα! Θα πρέπει την δοτή αυτή κυβέρνηση να την αντικαταστήσουμε με πολίτες ικανούς και αυθεντικούς, που θα προσφέρουν σε αυτό τον τόπο.
Σήμερα το εκλογικό σώμα γνωρίζει πολύ καλά τι θέλει να απορρίψει, αλλά είναι διστακτικό και πολυδιασπασμένο ως προς το τι να επιλέξει. Το "Όχι στον παλαιοκομματισμό" ΠΑΣΟΚ-ΝΔ είναι βροντερό, αλλά οι εναλλακτικές προτάσεις και τα διάφορα παλιά και νέα πολιτικά σχήματα ΔΕΝ είναι αρκετά γνωστά στους εκλογείς.
Στις εκλογές της 6ης Μαίου 2012 έχουν δηλώσει συμμετοχή 36 κόμματα, εκ των οποίων αναφέρουμε κάποια που ανήκουν στο δυνατό και κύριο Αντιμνημονιακό Μέτωπο, τα οποία δεν είναι ευρέως γνωστά, αφού δεν έχουν πρόσβαση στα ΜΜΕ και δεν προωθούνται όπως θα έπρεπε. Ενδεικτικά :
1) Ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. με Πρόεδρο τον Αλέξη Τσίπρα
2) Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με Πρόεδρο τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος έχει υπογράψει και σύμφωνο τιμής
3) ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.
4) Το Μέτωπο του ΟΧΙ, που αποτελεί σύμπραξη του Ενιαίου Παλλαικού Μετώπου, (ΕΠΑΜ) - Καζάκης, της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, - Παπαθεμελής και πολλών Πατριωτικών Κινημάτων Πολιτών
5) Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ο οποίος αποτελείται κατά 30% από απόστρατους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και κατά 70% από άλλους πολίτες, με Πρόεδρο τον Νικόλαο Αλικάκο
6) Το Κόμμα Πειρατών
και πολλά άλλα μικρότερα κόμματα
Οφείλουμε να γνωρίζουμε ότι: Η ΑΠΟΧΗ, ΤΟ ΛΕΥΚΟ και ΤΟ ΑΚΥΡΟ αποτελεί ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ και ευνοεί ΠΑΣΟΚ και Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Επίσης θα πρέπει να εκτιμήσουμε την δυνατότητα του κόμματος που θα ψηφίσουμε να εισέλθει στη Βουλή, ήτοι να λάβει τουλάχιστον το 3% των ψήφων, διαφορετικά η ψήφος μας, θα είναι μια χαμένη ψήφος, που θα ευνοεί ευθέως τα ανωτέρω δύο κόμματα.
Είναι απαραίτητο ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ να έχουν έναν εθελοντή εκλογικό αντιπρόσωπο σε όσα περισσότερα Εκλογικά Τμήματα μπορούν:
1) Για να λάβει τα τελικά αποτελέσματα, με υπογραφή του δικαστικού αντιπροσώπου και με τη σφραγίδα του Τμήματος (για την ακρίβειά τους) και να τα παραδώσει στο Κόμμα που θα εκπροσωπεί.
2) Για να ελέγχει αλλοδαπούς, οι οποίοι δεν θα ομιλούν την Ελληνική γλώσσα, αλλά θα εμφανίζονται με Ελληνική Ταυτότητα για να ψηφίσουν, να ελέγχονται επί τόπου, για να διαπιστώνεται πότε την έλαβαν και με ποιά διαδικασία, πολλώ δε μάλλον εάν δεν διαθέτουν Ελληνική Ταυτότητα αλλά άλλου είδους έγγραφα. Εάν επισημανθούν τέτοια κρούσματα θα πρέπει να καλείται και η Αστυνομία, για να διαπιστωθεί εάν τα έγγραφα έχουν χορηγηθεί με παράνομο τρόπο.
3) Για να ελέγχει την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών και την εφαρμογή του Νόμου κυρίως κατά την καταμέτρηση των ψήφων.
Σας ΚΑΛΟΥΜΕ για το καλό της Πατρίδας, στις 6 Μαϊου 2012, να δώσετε ΟΛΟΙ το παρόν και να προσέλθετε στις κάλπες.
Και αναλογιστείτε ότι μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Τα μέλη της Συντονιστικής Ομάδας Κινημάτων - ΣΟΚ
Δικηγορική Ανανεωτική Παρέμβαση
Αγανακτισμένοι Αποφασισμένοι Έλληνες
Ελληνική Φλόγα Πειραιά
Ομάδα Συντονισμού Κινημάτων - Αντιδρώ
300 Έλληνες
ΕΝ.Α.