21 Φεβ 2012

ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ: ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΛΟΜΠΥ…!


Το παγωμένο χέρι της παγκόσμιας διαπλοκής ετοιμάζεται να αρπάξει τον δημόσιο πλούτο. Θυμηθείτε την συνάντηση με την Κουστωδία του Ερντογάν το 2010, όπου το φυσικό αέριο ήταν πρώτο θέμα στην ατζέντα…

Όλα πλέον δείχνουν σχέδιο μετά και την χθεσινή μας αποκάλυψη για τα Ελληνικά Πετρέλαια και τον “σύμβουλο ιδιωτικοποίησης” που ήταν η πρώην εταιρεία της Langarde, νυν διευθύνουσας του ΔΝΤ! (Αποκάλυψη: Στην δικηγορική εταιρεία που διηύθυνε η Κριστιν Λανγκάρντ (ΔΝΤ) ανατίθεται η αποκρατικοποίηση των ΕΛΠΕ!!)

Όπ
ως γράψαμε λοιπόν:

6) ΝΟΤΙΑ ΚΑΒΑΛΑ: Την προς το σκοπό της αξιοποίησης των δικαιωμάτων του Δημοσίου επί του εναπομείναντος κοιτάσματος φυσικού αερίου στην περιοχή εκμετάλλευσης «Νότια Καβάλα», καθώς και των δικαιωμάτων του Δημοσίου επί του υπόγειου φυσικού χώρου για τη μετατροπή του ανωτέρω κοιτάσματος σε χώρο αποθήκευσης φυσικού αερίου, ανατίθεται στη δικηγορική εταιρία «ΚΑΡΑΤΖΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» το έργο του νομικού συμβούλου επί θεμάτων ελληνικού δικαίου. Στη δικηγορική εταιρία «DLA PIPER» του έργου του νομικού συμβούλου επί θεμάτων αλλοδαπού και ευρωπαϊκού δικαίου και στις τεχνικές εταιρίες «SHAW CONSULTANTS INTERNATIONAL Inc.» και «PÖYRY MANAGEMENT CONSULTING GmbH» το έργο του τεχνικού συμβούλου.

Η DLA όπως βλέπετε στην πρώτη φωτογραφία είναι η εταιρεία που κάνει το Lobbying των Τούρκων στην Αμερική. Διαχειρίζεται πακτωλούς εκατομμυρίων για να εξασφαλίζει την “πίεση” στην εκάστοτε Αμερικάνικη κυβέρνηση ώστε να βλέπουμε αυτές τις εξόφθαλμα μεροληπτικές αποφάσεις ενάντια στο αίσθημα δικαίου και ανθρωπισμού, υπέρ των Τούρκων.

Έτσι, αποδεικνύεται πως ο Γιώργος Παπανδρέου είχε σαφέστατο σχέδιο όταν έφερε τον Ερντογάν και την κουστωδία στην Αθήνα… πολλούς μήνες πριν.

Δεν θα απασχολούσε κανέναν, εάν αυτές οι συμφωνίες υπογράφοντο από την Πασοκική κουστωδία αφού δεν θα είχαν καμμίαν ισχύ. Τώρα όμως έρχονται ως μέρος ενός σχεδίου που έχει περάσει με ευρεία πλειοψηφία. Αυτό θα πρέπει να κλονίσει τους βουλευτές για τις μελλοντικές τους ενέργειες. Κάθε υπογραφή, είναι ξεκάθαρο πως υποθηκεύει μέρη της Εθνικής κυριαρχίας. Και όποτε υπήρχε απόπειρα “σύμπλευσης” Ελλάδας – Τουρκίας, γνωρίζουμε ιστορικά πως κατέληγε…

…και το “δεν διάβασα”, δεν αποτελεί πλέον δικαιολογία.