28 Ιαν 2012

Μας δολοφονούν!…


Προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο
Κύριε Υπουργέ
Η τοπική Εφορία μου έστειλε μια ιταμή ειδοποίηση, στην οποία, μεταξύ άλλων, απειλεί:
«Επειδή μέχρι σήμερα δεν έχετε ανταποκριθεί στις σχετικές παρακλήσεις μας για τακτοποίηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών σας στο Δημόσιο, είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε στη λήψη εις βάρος σας μέτρων, όπως προβλέπεται από το νόμο…».
Και θέλω να ρωτήσω εσάς και την τοπική Εφορία:
Ε
ίχα ποτέ, μέχρι τώρα, καθυστερήσει ή παραλείψει την εξόφληση των οφειλών μου προς το Δημόσιο; Παρά την, συχνά, δυσανάλογα βαριά και άδικη φορολόγηση!
Γιατί, προφανώς, πάντα ήθελα να είμαι εντάξει με την έννομη τάξη. Εκτός και αν βρισκόταν σε διαμετρική αντίθεση με την ηθική και λογική τάξη. Και προπάντων με τις οικονομικές μου δυνατότητες. Όπως συμβαίνει, στην προκειμένη περίπτωση, με εκατομμύρια καταληστευόμένων και δεινοπαθούντων Ελλήνων…
Στα χρόνια του προ-προηγούμενου, «σεμνού και ταπεινού», πρωθυπουργού μπουχτίσαμε ν’ ακούμε για σκάνδαλα και σκανδαλάρες. Τόσο σε βάρος του δημοσίου, όσο και του άγρια φορολογούμενου, απ’ το πολιτικοοικονομικό τεμπελχανείο, λαού.
Που όμως, με την τακτική της γάτας, που παραχώνει τα κόπρανά της, ο αλήστου μνήμης τα…κουκούλωσε. Βάσει του περί ασυλίας βουλευτών και υπουργών νόμου και της παραγραφής των οποιωνδήποτε εγκλημάτων τους.
Νόμου, που, όπως λέγεται, χαλκεύσατε εσείς και ο κ. Παυλόπουλος, σε βάρος μας, για λόγους, όπως φαίνεται, αλληλεγγύης προς τους ληστοσυμμορίτες συναδέλφους σας.
Ως διαπρεπείς, βεβαίως, καθηγητές του Συνταγματικού Δικαίου. Που, στη συγκεκριμένη περίπτωση, διαπρέψατε, κατά κοινή ομολογία, στην τερατώδη ΑΔΙΚΙΑ!
Και να που τώρα επιβάλλετε τα, πέρα από κάθε λογική και συνείδηση, μεταξύ των δυσεξαρίθμητων άλλων, σχετικά με την ακίνητη περιουσία και την κοινωνική, δήθεν, αλληλεγγύη, χαράτσια.
Εκ των οποίων του πρώτου (περί ακίνητης περιουσίας) την είσπραξη συνδυάσατε, κατά τρόπο απίστευτα εξωφρενικό, απάνθρωπο και φασιστικό με την διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος. Πράγμα, που, όπως λένε, οι νομικά επαΐοντες, είναι και παράνομο και αντισυνταγματικό.
Τον παραλογισμό του οποίου συζητήσαμε με το τοπικό Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο και αποδέχτηκε το απαράδεκτο της, κατ’ αυτόν τον τρόπο, επιβολής του μέτρου αυτού.
Μέτρου, που ο οποιοσδήποτε, με στοιχειώδη λογική και συνείδηση Έλληνας, θα ντρεπόταν, όχι μόνο να επιβάλει, αλλά, έστω και να διανοηθεί. Σε κάθε περίπτωση! Δεδομένου ότι η ηλεκτροδότηση συνιστά βασικό και αναπαλλοτρίωτο, για τον καθένα πολίτη, κοινωνικό αγαθό…
Σχετικά με το χαράτσι, εξάλλου, της κοινωνικής αλληλεγγύης μπαίνει το ερώτημα: Από ποιους και για ποιους εισπράττεται;
Θα εισπράττεται, κατά το σύνηθες, απ’ την κανιβαλική εκδορά του φτωχού λαού, για χάρη, σε τελική ανάλυση, των ντόπιων και διεθνών απατεώνων και τοκογλύφων!
Οι οποίοι, με ληστρικές μεθοδεύσεις, επιδιώκουν να μεταβάλουν την Ελλάδα σε ένα απέραντο κρεματόριο. Προκειμένου να δολοφονήσουν το λαό της. Και να του αρπάξουν τη γη την ποτισμένη με το αίμα των προγόνων του.
Συνδυάζοντας την τακτική του εφιάλτη και του Προκρούστη, Με την πολύμορφη τρομοκρατία και την πολυεπίπεδη προδοσία.
Του Προκρούστη με τις βάρβαρες περικοπές των μισθών και των συντάξεων, ακόμη και των επικουρικών. Και παράλληλα την, με ραγδαία συχνότητα, επιβολή των αλλεπάλληλων χαρατσιών. Και τον καλπασμό της ακρίβειας των μαυραγοριτών.
Έτσι, ώστε να μη μπορεί ο λαός να ανταποκριθεί. Και, όπως λέει ο ποιητής, να του «σφαλίζουν τα μάτια με απόγνωση». Με το άγριο κυνηγητό της ΕΦΟΡΙΑΣ, ΤΟΥ ΤΕΒΕ, των ΤΡΑΠΕΖΩΝ και των πάσης φύσεως νομίμων και παράνομων ληστάρχων…
Με αποτέλεσμα τις ολοένα και περισσότερο αυξανόμενες αυτοκτονίες. Που είναι, ουσιαστικά, σε τελική ανάλυση, δολοφονίες.
Και θα έπρεπε στους τάφους τους, αντί του «απεβίωσε» να γράφεται το «δολοφονήθηκε από τη Χούντα των κατοχικών κυβερνήσεων των δοσίλογων του 4ου Ράιχ»!
Γιατί η σημερινή οικονομική πραγματικότητα, κ. Υπουργέ, δεν οφείλεται σε κάποια λάθη, όπως, διατείνονται κάποιοι απ’ τους πρωταγωνιστές του προκρούστιου και εφιαλτικού σεναρίου.
Όπως όλα φωνάζουν, πρόκειται για εφαρμογή προσχεδιασμένων και προγραμματισμένων, προ πολλού, δολοφονικών μεθοδεύσεων.
Και, επειδή, για λόγους συνειδήσεως, δεν μπορούμε όλοι οι Έλληνες να αυτοκτονήσουμε, θα θέλαμε να σας απευθύνουμε μια ύστατη έκκληση:
Ανάλογη με την προτροπή, που ο Χριστός απηύθυνε στον Ιούδα: Λέγοντάς σας πως ο, τι έχετε προγραμματίσει να κάμετε σε βάρος μας να το ολοκληρώσετε το ταχύτερο!
Αντί, δηλαδή για τον αργό θάνατο, που, όπως φαίνεται, έχετε επιλέξει «για χάρη μας», να κάμετε κάτι στοιχειωδώς εντιμότερο:
Να συστήσετε εκτελεστικά αποσπάσματα, προκειμένου να αποτελειώσετε όσους δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις προδιαγραφές και απαιτήσεις των τοκογλύφων και του 4ου Ράιχ.
Οι οποίοι, προφανώς, θέλουν να εξοντώσουν όσους δεν μπορούν να μεταλλάξουν την έμφυτη, στο φυσιολογικό άνθρωπο, λογική και ηθική τους υπόσταση.
Για να επικρατήσουν, κατ’ αυτόν τον τρόπο, μόνο τα, «κατ’ εικόνα και ομοίωση» των ναζιστών και τοκογλύφων, μεταλλαγμένα ανθρωποφάγα τέρατα….