2 Ιαν 2012

Παλλήνη:Η αντιπολίτευση ζητά όλα τα οικονομικά στοιχεία για τις επισκευές των σχολείων.


Έχουμε πει και έχουμε γράψει πολλές φορές μέσα στο 2011 για το τεράστιο έλλειμμα ενημέρωσης από πλευράς Δήμου Παλλήνης προς τους Πολίτες … Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα αφού το θέμα αφορά εκλεγμένους Δημοτικούς Σύμβουλους, μέλη της Σχολικής Επιτροπής της Πρωτοβάθμιας αλλά και καταγγελίες για διαφορά 107.000 € (230 – 123) στα έξοδα της επιτροπής.

Όπως θα παρατηρήσετε στο video που ακολουθεί σύσσωμη η αντιπολίτευση επιφυλάχθηκε να χορηγήσει στις 29/12/11  40.000 € αφού  η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία με τους ψήφους των παρόντων συμβούλων της Δημοτικής αρχής.

Εμείς τονίζουμε ότι θα πρέπει να δοθούν άμεσα στη δημοσιότητα τα συμφωνητικά επικυρωμένα και από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, για την ποιοτική και ποσοτική παραλαβή.

Για να μάθουν έστω και καθυστερημένα οι Πολίτες και οι Σύλλογοι Γονέων ποιοι πήραν τις εργολαβίες, σε ποια κτήρια έγιναν επισκευές και πόσο κόστισαν ενώ σημειώνουμε ότι μόνο η καθυστέρηση στη δημοσιοποίηση των συμφωνητικών δύναται να μετατρέψει μια απλή απόφαση επιχορήγησης προς σχολική επιτροπή σε μείζον πολιτικό θέμα αλλά και να επιτρέψει την δημιουργία εντυπώσεων  που είναι πιθανό να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη ανθρώπων. 


http://pressingnewsgr.blogspot.com/