1 Ιαν 2012

Αρχίζει η διανομή δελτίων θεαμάτων από τον ΟΕΕ


Ποιοι τα δικαιούνται

Αρχίζει η διανομή δελτίων θεαμάτων από τον ΟΕΕΑύριο Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2012, αρχίζει η δωρεάν διανομή 120.000 δελτίων θεάματος, ύψους 1.700.000 ευρώ, στους δικαιούχους των παροχών του νομού Αττικής, από τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας. Η δωρεάν χορήγηση των δελτίων θεάματος θα πραγματοποιείται καθημερινά από 08.00 το πρωί μέχρι 14.30 το μεσημέρι από τα γραφεία διανομής του ΟΕΕ στην Αττική μέχρι εξάντλησης των δελτίων.

Για τη χορήγηση των δελτίων θεάματος απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η συμπλήρωση 100 ημερών εργασίας το 2011. Όσον αφορά στους συνταξιούχους πρέπει να έχουν 4.050 ημέρες εργασίας και να είναι δικαιούχοι των παροχών του Οργανισμού. Για τις παιδικές σκηνές, τα δελτία θεάματος θα διατεθούν σε προστατευόμενα μέλη των δικαιούχων παροχών ΟΕΕ, ηλικίας από 3-10 ετών.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να παρουσιάσουν οι εργαζόμενοι είναι το ατομικό και οικογενειακό βιβλιάριο ασθενείας, εφόσον προστατεύουν μέλη, η αστυνομική ταυτότητα καθώς και το εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος οικονομικού έτους 2011.

Οι συνταξιούχοι πρέπει να παρουσιάσουν την αρχική απόφαση σύνταξης, το ατομικό και το οικογενειακό βιβλιάριο ασθενείας, εφόσον υπάρχει, την αστυνομική ταυτότητα και το εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος οικονομικού έτους 2011