24 Δεκ 2011

Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός στην Ανθούσα Γέμισε χαρούμενες φωνές!


brefonhpiakosΠιο όμορφη και πιο δημιουργική είναι από την Δευτέρα 12/12 η καθημερινότητα είκοσι δύο βρεφών και δώδεκα νηπίων αφού ξεκίνησε η λειτουργία του ολοκαίνουριου Βρεφονηπιακού Σταθμού  που κατασκεύασε ο Δήμος Παλλήνης στην Δ.Ε. Ανθούσας.
Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του Βρεφονηπιακού Σταθμού υποδέχτηκε τους μικρούς μας φίλους οι οποίοι εντυπωσιασμένοι από τους καλαίσθητους χώρους και τον πλήρως εκσυγχρονισμένο εξοπλισμό παραδόθηκαν αμέσως στο δημιουργικό παιχνίδι και την ξεγνοιασιά.
Στο νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό λειτουργούν δυο τμήματα νήπιων και δυο τμήματα βρεφών και σύντομα ο αριθμός των παιδιών θα φτάσει τα πενήντα νήπια και τα τριάντα έξι βρέφη καλύπτοντας έτσι πλήρως  τις ανάγκες της Δημοτικής Ενότητας Ανθούσας και σε ικανοποιητικό βαθμό ανάγκες της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης και της Δημοτικής Ενότητα Γέρακα.
Ο Δήμος Παλλήνης όμως δε σταματά εδώ.
Αναγνωρίζοντας πως υπάρχουν ανάγκες στο τομέα της οικογενειακής μέριμνας  και προσπαθώντας να στηρίξει στις δύσκολές δημοσιονομικές συνθήκες την ελληνική οικογένεια αξιοποίησε το χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα από το ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής» και εξασφάλισε  χρηματοδότηση 2.000.000 ευρώ χρηματοδοτώντας έτσι την φιλοξενία παιδιών οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών  καθώς επίσης προχωρά και στην άμεση  κατασκευή δύο νέων βρεφονηπιακών σταθμών και στις άλλες δύο δημοτικές ενότητες αλλά και στην ένταξη ενός τρίτου παιδικού σταθμού στο ΕΣΠΑ με στόχο να δημιουργήσει ένα άρτιο δίκτυο εξυπηρετήσεις πολιτών.