23 Δεκ 2011

ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ :ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ


Δεν το γνωρίζει ο κόσμος γιατί πέρασε στα ψιλά , αλλιώς έπρεπε να έχει ξεσηκωθεί όλη η Ανατολική Αττική.
Η κυβέρνηση αποφάσισε επιτέλους λόγω οικονομικών προβλημάτων να τακτοποιήσει τα αυθαίρετα με τον νόμο 4011/2011 ,αλλά επειδή τα πρόστιμα ήταν δυσβάσταχτα δεν υπήρξε προσέλευση.
Λόγω  της αδυναμίας είσπραξης των χρημάτων δόθηκε παράταση και περισσότερες δόσεις.
Αλλά επειδή και πάλι δεν πήγαινε κανείς να τα τακτοποιήσει μιας και έχουν στεγνώσει τον κόσμο από χρήματα , έβγαλαν μία τροποποίηση που ρίχνει τα πρόστιμα των αυθαιρέτων στο μισό περίπου ( νόμος 4030/2011 ).
Δυστυχώς όμως απο ασχετοσύνη των νομοθετών ,συμβούλων τους και αδράνεια των βουλευτών της Ανατολικής Αττικής οι οποίοι κοιμόντουσαν στην κυριολεξία όταν πέρναγε ο νόμος απο την Βουλή δεν συμπεριλαμβάνονται στην τροποποίηση οι δήμοι : Κορωπίου , Μαρκοπούλου , Παλλήνης, Καλυβίων αλλά και άλλοι  Δήμοι ενώ την Παιανία την συμπεριλαμβάνει .
Που ήταν τα καμάρια μας να τους πούνε , ρέ παιδιά  η Παιανία  έχει τις ίδιες αντικειμενικές με τους ανωτέρω Δήμους γιατί ο ένας να νομιμοποιεί αυθαίρετο με τιμή ζώνης 600 ευρώ και ο άλλος με τιμή ζώνης 1050 ευρώ ? δηλαδή διπλάσια πρόστιμα ?, Κοιμόντουσαν ως συνήθως στα έδρανα ή έπιναν καφέ στο κυλικείο ή δεν είχαν πάει καθόλου στην συνεδρίαση .
Στις επόμενες εκλογές μη τους ξεχάσετε , προσφέρουν πάρα πολλά οι άνθρωποι , λόγια , γραβάτες και χαιρετούρες και όταν τους χρειάζεσαι να επέμβουν που γνωρίζουν την περιοχή ,για να μήν υπάρχουν νομοθετικές αδικίες που επιβαρύνουν τους πολίτες , κοιμούνται .
Μπορεί να αδικώ και κανένα αλλά ας διαφοροποιήσουν την θέση τους απαντώντας στα εύλογα ερωτήματά μας .