31 Οκτ 2011

VIDEO – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 2: Πως σχεδιάζουν να καταστείλουν την κοινωνική εξέγερση!


Όπως έχει ήδη αποκαλύψει η “prionokordela.gr”, μία ταξιαρχία της Ευρωπαϊκής Στρατιωτικής Χωροφυλακής, γνωστής ως Eurogendefor, εκπαιδευόταν σε στρατόπεδο της Ιταλίας και σύμφωνα με πληροφορίες πέρασε σε ελληνικό έδαφος μέσω Ηγουμενίτσας πριν μερικές εβδομάδες.
Νεότερες πληροφορίες επιμένουν ότι η συγκεκριμένη ταξιαρχία, αποτελούμενη κυρίως από Ολλανδούς και Γάλλους, μετακινήθηκαν με πολιτικά και αυτοκίνητα χωρίς διακριτικά σε πόλη της επαρχίας, όπου και συνεχίζουν την “εκπαίδευσή” τους!
Όπως αναφέρουν τα πέντε ιδρυτικά μέλη της Eurogendfor, Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία, Πορτογαλία και Ισπανία, οι ομάδες δράσεις της Eurogendfor, θα πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμες να αναλάβουν καθήκοντα σε περιοχές της Ευρώπης όπου παρατηρούνται “κρίσεις” και κοινωνικές αναταραχές!
Όσο και να διαψεύδονται οι πληροφορίες από τις ελληνικές αρχές, ενδιαφέρον θα είχε να απαντήσει επίσημα και η Eurogendfor, τόσο για την εκπαίδευση των “αστυνομικών”, όσο και για το αν βρίσκεται κάποια ταξιαρχία της σε “αποστολή” στην Ελλάδα.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ρεπορτάζ της γαλλικής τηλεόρασης για τις εγκαταστάσεις και την εκπαίδευση της Eurogendfor…

http://www.prionokordela.gr