21 Ιουν 2009

Παρθένες θέλουν τις γυναίκες τους οι 8 στους 10 Τούρκους, έδειξε έρευνα

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ θέλουν τις γυναίκες τους παρθένες και δεν παντρεύονται άλλης θρησκείας ή άλλου θρησκευτικού δόγματος! Τίποτα δεν άλλαξε σε αυτά τα θέματα σύμφωνα με τον Αντίλ Γκιουρ, τον ερευνητή ο οποίος άφησε τις πολιτικές δημοσκοπήσεις και άρχισε να ψάχνει για τον «έρωτα και την ευτυχία» στην Τουρκία!

Το τηλέφωνο του Αντίλ Γκιουρ χτυπάει συνεχώς. Θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους εκλογολόγους της Τουρκίας. Μάλιστα, στις τελευταίες δημοτικές εκλογές η εταιρεία του, η Α&G, ήταν η μόνη που κατάφερε να προβλέψει τα εκλογικά αποτελέσματα. «Έκανα αμέτρητες πολιτικές δημοσκοπήσεις τα τελευταία χρόνια αλλά τόσο μεγάλο ενδιαφέρον δεν συνάντησα όσο στην τελευταία αυτή έρευνα», λέει έκπληκτος ο Αντίλ Γκιουρ.

Η μεγάλη έρευνα έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας «Μιλιέτ» με δείγμα 2.466 ανθρώπων. Το 77,5% πιστεύει ότι για να παντρευτεί μια γυναίκα πρέπει να είναι παρθένα! Μόνο το 11,6% λέει ότι διαφωνεί! Και το τραγικό είναι ότι και οι γυναίκες έχουν την ίδια άποψη! Μάλιστα, το 70,7% δηλώνει ότι είναι εναντίον τού να συζούν ένας άντρας και μια γυναίκα!

Ο Αντίλ Γκιουρ ερεύνησε ακόμη και τον γάμο με βάση τις θρησκευτικές διαφορές και κατέληξε ότι το 55,9% δεν βλέπει θετικά τον γάμο με άτομο από άλλη θρησκεία.

Ο Αντίλ Γκιουρ άνοιξε και το κεφάλαιο απιστία στην Τουρκία. Αποκάλυψε ότι η πρώτη αιτία για ένα διαζύγιο είναι η απιστία για το 78,6% του πληθυσμού και η βία εντός της οικογένειας μόνο για το 49,6%! Το 88,6% των ανδρών λέει ότι δεν άσκησε ποτέ βία στη σύζυγό τους αν και το 25% των γυναικών λέει ότι έχουν πέσει θύματα βίας!

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ